פיצה עוף ברביקיו של וולפגנג פאק
פיצה עוף ברביקיו של וולפגנג פאק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 216 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו רוטב ברביקיו, מלח, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו מדבקת הסיר של וולפגנג פאק, הליבוט אפוי א לה וולפגנג פאק, ו צלעות החזיר העסיסיות של וולפגנג פאק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן זית במחבת בינונית על חום בינוני גבוה. פלפלים צהובים ואדומים מטגנים במשך 2 דקות; להפריש.
מרדדים בצק פיצה לסיבוב 15 אינץ ' על משטח מקומח קלות; להעביר למחבת אפייה העליון עם גבינת מוצרלה, גבינת פונטינה, ופלפלים מחורצים.
אופים ב 500 עד הקרום הוא חום זהוב (כ 12 דקות). לזרוק עוף עם רוטב ברביקיו. לפני ההגשה, פיצה העליון עם תערובת עוף ומפזרים מלח, פלפל ופטרוזיליה.