פיצה פריכה בסגנון בר
פיצה פריכה בסגנון בר עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 1114 קלוריות, 63 גרם חלבון ו 50 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 72 שעות. גשו לסופר וקנו מים, מלח, לגבינת מוצרלה עם לחות נמוכה, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו פיצה טורטייה פריכה במיוחד בסגנון בר, חזיר פריך בסגנון יפני, ו עוגות שרימפס פריכות-סגנון תאילנדי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח, סוכר, מלח ושמרים בקערת מעבד מזון. דופק 3 עד 4 פעמים עד incorporated.
מוסיפים שמן זית ומים. הפעל מעבד מזון עד תערובת יוצרת כדור שרוכב סביב הקערה מעל הלהב, על 15 שניות. המשך עיבוד 15 שניות יותר. לחלופין, לשלב מרכיבים במערבל לעמוד ומערבבים על מהירות נמוכה במשך עשר דקות.
העברת כדור בצק כדי משטח מקומח קלות ללוש פעם או פעמיים ביד עד כדור חלק נוצר.
העברה שקית מנעול רוכסן בגודל גלון, חותם, ומניח במקרר. אפשר להתסיס לפחות אחד, ועד 5 ימים.
לפחות שעתיים לפני האפייה, להסיר את הבצק מהמקרר ולחלק לארבעה כדורים אפילו. צורה לכדורים על ידי איסוף בצק לכיוון התחתית וצובט לסגור. קמח היטב ומניחים כל אחד בקערה נפרדת (קערות דגנים או קערות ערבוב קטנות עובדות היטב). מכסים בחוזקה בניילון נצמד ומאפשרים לעלות בטמפרטורת החדר החם עד בערך הוכפל בנפח.
בינתיים, להתאים מתלה תנור עם אבן פיצה למיקום העליון ומניח מתלה שני עמדה אחת מתחתיו. מחממים תנור ל 288° לפחות שעה אחת.
הפעל כדור בצק יחיד החוצה על משטח מקומח. השתמש מערוך לגלגל אותו לתוך מעגל 12 אינץ', הרמה ומתיחה ביד במידת הצורך. גריז גיליון אפייה אלומיניום עם 1 כף שמן קנולה.
מעבירים בצק לתבנית אפייה.
מורחים על 1/2 כוס רוטב באופן שווה על פני השטח כולו של עוגה.
מורחים 1/4 של גבינה בשכבה אפילו על פני השטח. למעלה עם תוספות נוספות לפי הצורך.
מניחים בתנור על מתלה מיד מתחת לאבן האפייה.
אופים עד הקצוות רק מתחילים חום, על 5 דקות.
הסר מהתנור (סגור תנור). באמצעות מרית מתכת דקה וגמישה, הקפידו להפריד את קצוות הפיצה מהמחבת (הפיצה צריכה להחליק בחופשיות). בזהירות להחליק פיצה מעל מחבת ועל גבי אבן אפייה. המשיכו לאפות עד שהתחתית תהיה בצבע חום זהוב עמוק, והגבינה מותכת ותוססת.
מעבירים פיצה ללוח חיתוך עם קליפת פיצה.
חותכים ל 8 פרוסות, ומגישים. חזור על שלבים 5 ו -6 עם הפיצות שנותרו.