קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

פיצה תוצרת בית

פיצה תוצרת בית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל Pizzan תוצרת בית. מנה אחת מכילה עד 30 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 766 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 7923 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו מים חמים, רוטב עגבניות, ירך חזיר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: בצק פיצה Mellow פטריות תוצרת בית וחתול להעתיק פיצה Mellowterranean, פיצה עגבניות קלויה עם בזיליקום טרי ורוטב פיצה תוצרת בית, ו רוטב פיצה תוצרת בית (תוצרת בית אמריקאית עם מקורמיק).

הוראות

1
הכנת בצק הפיצה
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנטשמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט
1
מניחים את המים החמים בקערה הגדולה של מערבל לעמוד חובה כבד.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מפזרים את השמרים על המים החמים ולתת לו לשבת במשך 5 דקות עד השמרים הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
3
לאחר 5 דקות מערבבים אם השמרים לא מומס לחלוטין. השמרים צריכים להתחיל קצף או בלום, המציין כי השמרים הוא עדיין פעיל בחיים.
מרכיבים שתצטרך
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
4
(שים לב שאם אתה משתמש "שמרים מיידיים" במקום "שמרים פעילים", אין הגהה נדרשת. רק להוסיף לקמח בשלב הבא.)
מרכיבים שתצטרך
שמרים יבשים פעיליםשמרים יבשים פעילים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
5
2 לעשות ולשים את הבצק פיצה: באמצעות חיבור ההנעה ערבוב, לערבב את הקמח, מלח, סוכר, ושמן זית על מהירות נמוכה לרגע. לאחר מכן החלף את מחבט הערבוב עם חיבור הוו הבצק.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
6
ללוש את בצק הפיצה במהירות נמוכה עד בינונית באמצעות וו הבצק על 7-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
7
אם אין לך מיקסר, אתה יכול לערבב את החומרים יחד ללוש אותם ביד.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
הבצק צריך להיות קצת דביק, או דביק למגע. אם זה רטוב מדי, מפזרים קצת יותר קמח.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
9
תן לבצק לעלות: 
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
10
מורחים שכבה דקה של שמן זית על החלק הפנימי של קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
11
מניחים את בצק הפיצה בקערה ולהפוך אותו סביב כך שהוא מקבל מצופה בשמן.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנטשמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
12
בשלב זה אתה יכול לבחור כמה זמן אתה רוצה את הבצק להתסיס ולעלות. תסיסה איטית (24 שעות במקרר) תגרום לטעמים מורכבים יותר בבצק. תסיסה מהירה (1 1/2 שעות במקום חם) תאפשר לבצק לעלות מספיק כדי לעבוד איתו.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
13
מכסים את הבצק בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
14
לעלייה מהירה, מניחים את הבצק במקום חם (75°F עד 29°) במשך 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
15
לעלייה בינונית, מניחים את הבצק במקום קבוע בטמפרטורת החדר (דלפק המטבח שלך יספיק) במשך 8 שעות. לעלייה ארוכה יותר, לצנן את הבצק במקרר במשך 24 שעות (לא יותר מ 48 שעות).
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
16
ככל שהעלייה (עד לנקודה) טובה יותר את הטעם הקרום יהיה.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
17
הפוך קדימה הקפאת הוראות
18
לאחר בצק הפיצה עלה, אתה יכול להקפיא אותו לשימוש מאוחר יותר. מחלקים את הבצק לשניים (או את גודל המנות שבהן תשתמשו כדי להכין את הפיצות שלכם).
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
19
מניחים על נייר קלף או צלחת מקומטת קלה ומקום, חשוף, במקפיא במשך 15 עד 20 דקות. לאחר מכן להסיר מהמקפיא, ולמקם בשקיות מקפיא בודדות, הסרת אוויר רב ככל שתוכל מן השקיות. חזור למקפיא ולאחסן עד 3 חודשים.
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)(כגון Chocodrops)
20
להפשיר את בצק הפיצה במקרר לילה או במשך 5 עד 6 שעות. ואז לתת את הבצק לשבת בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות לפני מתיחה אותו בשלבים הבאים.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
21
הכנת הפיצות
1
מניחים אבן פיצה על מדף בשליש התחתון של התנור שלך. מחממים התנור ל 246° לפחות 30 דקות, רצוי שעה. אם אין לך אבן פיצה, אתה יכול להשתמש בתבנית פיצה או בתבנית אפייה עבה; אתה צריך משהו שלא יהיה עיוות בטמפרטורות גבוהות.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
בשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיותבשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
2 מחלקים את הבצק לשני כדורים: 
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
3
הסר את כיסוי הפלסטיק מהבצק. אבק את הידיים שלך עם קמח ולדחוף את הבצק למטה כך שהוא מתנפח קצת. מחלקים את הבצק לשניים.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
4
טופס שני כדורים עגולים של בצק.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
5
מניחים כל אחד בקערה שלו, לכסות עם פלסטיק ולתת לשבת במשך 15 דקות (או עד 2 שעות).
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
3 תוספות הכנה: להכין את התוספות הרצוי. שים לב שאתה לא הולך רוצה לטעון את כל פיצה עם הרבה תוספות כמו הקרום יהיה בסופו של דבר לא פריך ככה.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
7
כשליש כוס כל רוטב עגבניות וגבינה יספיקו לפיצה אחת. אחת עד שתי פטריות פרוסות דק יכסה פיצה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
8
4 כדור בצק לשטח, ולמתוח לתוך עגול: עובד כדור אחד של בצק בכל פעם, לקחת כדור אחד של בצק לשטח אותו עם הידיים על משטח עבודה מקומח מעט.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
9
החל במרכז ועובד החוצה, השתמש בקצות אצבעותיך כדי ללחוץ על הבצק לעובי 1/2 אינץ'. סובב ומותח את הבצק עד שהוא לא ימתח עוד יותר.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
10
תן לבצק להירגע 5 דקות ולאחר מכן להמשיך למתוח אותו עד שהוא מגיע לקוטר הרצוי-10 עד 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
11
טפלו בבצק בעדינות!
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
12
אתה יכול גם להחזיק את הקצוות של הבצק עם האצבעות שלך, לתת את הבצק לתלות ולמתוח, תוך כדי עבודה סביב הקצוות של הבצק.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
13
אם חור מופיע בבצק שלך, מניחים את הבצק על משטח מקומח ודוחפים את הבצק בחזרה כדי לאטום את החור.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
14
השתמש בכף ידך כדי לשטח את קצה הבצק שבו הוא עבה יותר. צבטו את הקצוות אם אתם רוצים ליצור שפה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
15
מברשת בצק למעלה עם שמן זית: השתמש קצות האצבעות כדי ללחוץ למטה ולעשות שקעים לאורך פני הבצק כדי למנוע מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
16
מברשת החלק העליון של הבצק עם שמן זית (כדי למנוע ממנו מקבל רטוב מן התוספות).
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
17
תן לנוח עוד 10-15 דקות.
18
חזור עם הכדור השני של בצק.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
19
מפזרים קליפת פיצה עם ארוחת תירס, מניחים בצק שטוח על גבי: מפזרים קלות את קליפת הפיצה (או גיליון אפייה שטוח) עם ארוחת תירס. (ארוחת התירס תפעל כמסבים כדוריים קטנים כדי לעזור להעביר את הפיצה מקליפת הפיצה לתנור.)
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
20
מעבירים בצק שטוח מוכן אחד לקליפת הפיצה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
21
אם הבצק איבד את צורתו בהעברה, לעצב אותו קלות לממדים הרצויים.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
22
מורחים עם רוטב עגבניות ומפזרים תוספות: כפית על רוטב העגבניות, מפזרים גבינה, ומניחים את התוספות הרצויות על הפיצה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
23
מפזרים קמח תירס על פיצה אבן, להחליק פיצה על פיצה אבן בתנור: 
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
24
מפזרים קצת קמח תירס על אבן האפייה בתנור (צפה הידיים שלך, התנור חם!). בעדינות לנער את הקליפה כדי לראות אם הבצק יחליק בקלות, אם לא, בעדינות להרים את הקצוות של הפיצה ולהוסיף קצת יותר קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
25
החליקו את הפיצה מהקליפה ואל אבן האפייה בתנור.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
אופים פיצה אחד בכל פעם עד הקרום הוא השחמה והגבינה הוא זהוב, על 10-15 דקות. אם אתה רוצה, לקראת סוף זמן הבישול אתה יכול לפזר על קצת יותר גבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

מרכיבים

3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1/2 כוסות מים חמים (105°f-115°F)1/2 כוסות מים חמים (105°f-115°F)2(יכול להיות או להרחיק)חבילה של שמרים יבשים פעיליםחבילה של שמרים יבשים פעילים490אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קמח לחם 3/4 כוסותקמח לחם 3/4 כוסות2(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולה (להשמיט אם בישול פיצה בתנור עץ פיצה)שמן זית כתית מעולה (להשמיט אם בישול פיצה בתנור עץ פיצה)2(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)11 קילו קישואים,ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק1WES E אומנויות השפה האנגליתשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1WES E אומנויות השפה האנגליתקמח תירס (כדי לעזור להחליק את הפיצה על אבן הפיצה)קמח תירס (כדי לעזור להחליק את הפיצה על אבן הפיצה)1WES E אומנויות השפה האנגליתרוטב עגבניות (חלק או טהור)רוטב עגבניות (חלק או טהור)28אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גבינת m zarella משרד, מגורדגבינת m zarella משרד, מגורד1קטןגבינת מוצרלה רכה טרייה, מופרדת לגושיםגבינת מוצרלה רכה טרייה, מופרדת לגושים1WES E אומנויות השפה האנגליתגבינת פונטינה, מגוררתגבינת פונטינה, מגוררת1WES E אומנויות השפה האנגליתגבינת פרמזן, מגוררתגבינת פרמזן, מגוררת1WES E אומנויות השפה האנגליתגבינת פטה, מתפוררתגבינת פטה, מתפוררת1WES E אומנויות השפה האנגליתפטריות, פרוס דק מאוד אם גלם, אחרת מטוגנים הראשוןפטריות, פרוס דק מאוד אם גלם, אחרת מטוגנים הראשון1WES E אומנויות השפה האנגליתפלפלים, גבעולים וזרעים הוסרו, פרוס דק מאודפלפלים, גבעולים וזרעים הוסרו, פרוס דק מאוד1WES E אומנויות השפה האנגליתפלפל איטלקי, פרוס דקפלפל איטלקי, פרוס דק1ראשנקניק איטלקי, מבושל ומתפוררנקניק איטלקי, מבושל ומתפורר1WES E אומנויות השפה האנגליתבזיליקום טרי קצוץבזיליקום טרי קצוץ1WES E אומנויות השפה האנגליתארוגולה התינוק, השליך קצת שמן זית, הוסיף כמו פיצה יוצא מהתנורארוגולה התינוק, השליך קצת שמן זית, הוסיף כמו פיצה יוצא מהתנור1WES E אומנויות השפה האנגליתפסטופסטו1WES E אומנויות השפה האנגליתפפרוני, פרוס דקפפרוני, פרוס דק1WES E אומנויות השפה האנגליתבצל, פרוס דק גלם או קרמלבצל, פרוס דק גלם או קרמל1WES E אומנויות השפה האנגליתחזיר, פרוס דקחזיר, פרוס דק

יין מומלץ: סנג ' ובזה, יין ברברה, שיראז

סנג ' ובזה, יין ברברה ושיראז הם בחירה מצוינת לפיצה. היין הטוב ביותר לפיצה תלוי בתוספות! פיצה רוטב אדום יקרא יין אדום עם קצת חומציות, כגון barberan או sangiovese. תוסיף פפרוני או נקניק ואתה יכול ללכת נועז עם סירה. אתה יכול לנסות Tenuta di Arceno Stradan אל Sasso קיאנטי Classico Gran Selezione. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 50 דולר לבקבוק.
Tenuta di Arceno Strada al Sasso Chianti Classico Gran Selezione
Tenuta di Arceno Strada al Sasso Chianti Classico Gran Selezione
2015 היה בציר חם מושלם-לא חם מדי, בדיוק כמו שצריך. האף מיד משחרר גוונים של יערה וריבת תות, גימור עם טון צמחים של רוזמרין וברוש. על החיך, כוחו של היין הזה מרשים. יש פיצוץ של טעמים, כל ממוסגר בחוזקה על ידי חומצות בהירות מוצקות. הטעמים נשלטים על ידי חמוציות טארט ופטל, נותן דרך לגווני אוכמניות שופעים חמקמקים. הגימור נשלט על ידי שעועית וניל עם פלפל שחור משתהה קליפת תפוז. זוהי שנה מרגשת עבור Sangiovese ויש לו את הפוטנציאל לגיל 15-20 שנים.