פיצה תפוחי אדמה
תפוחי אדמה Pizzan הוא מתכון ים תיכוני המגיש 12. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 229 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קרם, בצק לפיצה, פתיתי תפוחי אדמה מיידיים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. . וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פיצה תפוחי אדמה: פיצה די פאטה, פיצה תפוחי אדמה, ו פיצה תפוחי אדמה.
הוראות
מחממים את התנור ל 425 מעלות F (200 מעלות C). הכן פירה מיידית על פי הוראות החבילה. מערבבים במחצית גבינת צ ' דר, חתיכות בייקון, בצל ירוק.
חותכים את הבצק פיצה לשניים, ומתפשטים לתחתית של שני מחבתות עגולות 8 אינץ'.
אופים במשך 4 דקות בתנור שחומם מראש, עד כמחצית הדרך. כפית את תערובת תפוחי האדמה על כל קרום.
מפזרים גבינת צ ' דר שנותרה מעל.
אופים במשך 5 דקות נוספות בתנור שחומם מראש, עד הקרום הוא זהוב, גבינה מותכת.
בואו מגניב במשך 5 דקות לפני חיתוך והגשה. למעלה עם שמנת חמוצה לפי הטעם.