פיצה תפוחי אדמה נעימה
פיצה תפוחי אדמה מהנה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 33% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 1135 קלוריות, 48 גרם חלבון, ו 72 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. 25 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם מלח, שמנת, גבינת מוצרלה רזה חלקית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 50 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 81%. הציון הזה נהדר. נסו משפחה מהנה פיצה, ילד מהנה פיצה טאקו, ו תבשיל נאגט תפוחי אדמה נעים לילדים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר ומכסים במים. מביאים לרתיחה; מבשלים 20-25 דקות או עד שהם רכים מאוד.
בינתיים, גלגל את קרום הפיצה על 14 אינץ ' לא משומן. פיצה פאן; לשטח בצק ולבנות את קצוות מעט. זין בצק כמה פעמים עם מזלג.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 15 דקות או עד להשחמה קלה. מצננים על רשת.
מסננים תפוחי אדמה ומעבירים לקערה. מועכים עם חלב ומלח עד לקבלת תערובת חלקה.
מורחים על קרום. במחבת מבשלים חלקית את הבייקון.
מוסיפים בצל ופלפל אדום; מבשלים עד שבייקון פריך והירקות רכים.
מסננים היטב; מפזרים מעל תפוחי אדמה. למעלה עם גבינות.
אופים בחום של 375 מעלות למשך 20 דקות או עד שהגבינה נמסה.
מגישים עם שמנת חמוצה אם רוצים.