פיצה תפוחי אדמה מהנה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 33% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 1135 קלוריות, 48 גרם חלבון, ו 72 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. 25 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם מלח, שמנת, גבינת מוצרלה רזה חלקית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 50 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 81%. הציון הזה נהדר. נסו משפחה מהנה פיצה, ילד מהנה פיצה טאקו, ו תבשיל נאגט תפוחי אדמה נעים לילדים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים תפוחי אדמה בסיר ומכסים במים. מביאים לרתיחה; מבשלים 20-25 דקות או עד שהם רכים מאוד.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
בינתיים, גלגל את קרום הפיצה על 14 אינץ ' לא משומן. פיצה פאן; לשטח בצק ולבנות את קצוות מעט. זין בצק כמה פעמים עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
בצק
ציוד שתשתמש בו
מחבת פיצה
3
אופים בחום של 350 מעלות למשך 15 דקות או עד להשחמה קלה. מצננים על רשת.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
תנור
4
מסננים תפוחי אדמה ומעבירים לקערה. מועכים עם חלב ומלח עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מורחים על קרום. במחבת מבשלים חלקית את הבייקון.
מרכיבים שתצטרך
קרום
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיפים בצל ופלפל אדום; מבשלים עד שבייקון פריך והירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום
ירק
בייקון
בצל
7
מסננים היטב; מפזרים מעל תפוחי אדמה. למעלה עם גבינות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
8
אופים בחום של 375 מעלות למשך 20 דקות או עד שהגבינה נמסה.