פיצה תרד וריקוטה
המתכון תרד ופיצה ריקוטה יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 143 קלוריות. אם יש לך עלי תרד תינוק, גבינת ריקוטה חלקית, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכונים דומים: פיצה תרד וריקוטה, פיצה תרד בריא ריקוטה, ו תרד ממולא ריקוטה ופאי פיצה ברוקולי.
הוראות
הסר בצק פיצה תוצרת בית מהמקרר; תן לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה.
מעיל 12 אינץ מחורר פיצה מחבת עם ספריי בישול.
מניחים את הבצק על משטח מקומח קלות; מתגלגלים לתוך מעגל 12 אינץ'.
מעבירים את הבצק למחבת מוכנה, מתנערים קמח עודף.
מברשת בצק באופן שווה עם שמן.
רוטב פיצה בסגנון שווה על פני בצק, משאיר גבול 1/4 אינץ'.
מפזרים פרמזן; למעלה באופן שווה עם תרד ושום.
מפזרים מוצרלה על תרד. כפית כפית של ריקוטה מעל מוצרלה.
אופים ב 500 במשך 12 דקות או עד מוצרלה נמס חום קרום.
בואו לעמוד 5 דקות; למעלה עם פרוסות עגבניות.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 34 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.