פיצות אישיות עם בשר כפול
פיצות אישיות עם בשר כפול יכולות להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 725 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פפרוני, גבינת פרמזן, רוטב פיצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו פיצות אישיות עם בשר כפול, פיצות אישיות, ו פיצות אישיות קפואות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204°. במחבת 10 אינץ', לבשל בשר מעל חום בינוני גבוה 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מבושל היטב; לנקז. קל לרסס גיליון עוגיות גדול עם ספריי בישול. לפרוש בצק על משטח עבודה.
חותכים בצק ל 4 חתיכות שוות; מניחים על גיליון עוגיות. לחץ על כל פיסת בצק כדי ליצור מלבן 6x5 אינץ'. עם אצבעות, ליצור שפה קלה על קצה של כל מלבן בצק.
מורחים על 2 כפות רוטב פיצה רק לשוליים של כל קרום; מפזרים אורגנו. למעלה עם פפרוני, בשר וגבינות.
אופים 8 עד 10 דקות עד גבינה במרכז נמס.