קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות9
מגזין

פיצות כרישה ופקורינו

פיצות כרישה ופקורינו
פיצות כרישה ופקורינו הן אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 19 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 469 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך גבינת פקורינו truffled, מלח ופלפל, כרישה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו פיצות פרטיות עם פקורינו, ארוגולה ועגבניות, כרישה ופיצה פקורינו, ו פיצות פיתות פטריות וכרישה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 50
2
מחממים אבן פיצה בתחתית התנור במשך 45 דקות. (לחלופין, מחממים תבנית אפייה הפוכה גדולה על המדף התחתון של התנור במשך 5 דקות.)
3
על משטח עבודה מקומח קלות, מגלגלים כל פיסת בצק לסיבוב 7 אינץ'. שמן 3 גיליונות אפייה גדולים ומניחים את כדורי הבצק על הסדינים. מכסים בניילון נצמד ונותנים מנוחה ל-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
בינתיים, במחבת גדולה, מחממים 1/4 כוס שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את הכרישה, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים מעל חום מתון עד שהתרככו, כ -8 דקות; מעבירים לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את 2 כפות שמן זית למחבת.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את הטלה, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד שאין שרידים ורודים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
קמח בנדיבות קליפת פיצה.
מרכיבים שתצטרך
9
מניחים עיגול בצק על הקליפה ומברשת בשמן זית. למעלה עם כמה כרישה, כבש, עגבניות וגבינת פקורינו. להחליק את הבצק סביב על האבן החמה או תבנית אפייה ואופים במשך כ 4 דקות, עד מבעבע ופריך. חזור עם שאר החומרים לשרת.
מרכיבים שתצטרך