פיצות כרישה ופקורינו
פיצות כרישה ופקורינו הן אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 19 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 469 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך גבינת פקורינו truffled, מלח ופלפל, כרישה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו פיצות פרטיות עם פקורינו, ארוגולה ועגבניות, כרישה ופיצה פקורינו, ו פיצות פיתות פטריות וכרישה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים אבן פיצה בתחתית התנור במשך 45 דקות. (לחלופין, מחממים תבנית אפייה הפוכה גדולה על המדף התחתון של התנור במשך 5 דקות.)
על משטח עבודה מקומח קלות, מגלגלים כל פיסת בצק לסיבוב 7 אינץ'. שמן 3 גיליונות אפייה גדולים ומניחים את כדורי הבצק על הסדינים. מכסים בניילון נצמד ונותנים מנוחה ל-15 דקות.
בינתיים, במחבת גדולה, מחממים 1/4 כוס שמן זית.
מוסיפים את הכרישה, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים מעל חום מתון עד שהתרככו, כ -8 דקות; מעבירים לצלחת.
מוסיפים את 2 כפות שמן זית למחבת.
מוסיפים את הטלה, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד שאין שרידים ורודים, כ -5 דקות.
מניחים עיגול בצק על הקליפה ומברשת בשמן זית. למעלה עם כמה כרישה, כבש, עגבניות וגבינת פקורינו. להחליק את הבצק סביב על האבן החמה או תבנית אפייה ואופים במשך כ 4 דקות, עד מבעבע ופריך. חזור עם שאר החומרים לשרת.