קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פיצטות עם טפנד זית וגבינת פקורינו

פיצטות עם טפנד זית וגבינת פקורינו
פיצטות עם טפנד זית וגבינת פקורינו דורשות סביב 25 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 10 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל של 236 קלוריות. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. לכו לחנות והרימו עלי טימין, שום, גבינת פקורינו ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 25%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו גבינת חלומי בגריל עם טפנד זית, ברוסקטה עם גבינת עיזים וטפנד זית, ו גבינת עיזים קרוסטיני עם טפנד זית תאנה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
מערבבים את השום לטפנד. הפרד את בצק הפיצה המוכן / החנות שקנה לחתיכות 1 1/2 אונקיה ומרדד אותם עד 1/8 אינץ ' (אם אפשר, מרדד לעובי הרצוי באמצעות מכונת פסטה). מכסים את החלק העליון של הבצק המרודד בתערובת זיתים ושום.
מרכיבים שתצטרך
טפנד זיתיםטפנד זיתים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
12 אונקיות בצק פיצה שנקנה בחנות או 2 עיגולי בצק12 אונקיות בצק פיצה שנקנה בחנות או 2 עיגולי בצק
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטהמכונת פסטה
3
מפזרים את הטימין מעל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
4
הניחו את הפקורינו על גבי פיצטה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פקורינופקורינו
5
אופים את הפיצה במשך 15 דקות או עד חום בהיר (קרקר כמו רזון ומרקם).
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
6
מניחים להתקרר כ -10 דקות ומגישים.