דג חרב צלוי עם סלט מלפפונים שחור זית וחרדל צ'ייב יין אדום
דג חרב צלוי עם סלט מלפפונים שחור זית וחרדל צ'ייב יין אדום עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר העיקרי שלך כמובן. מנה אחת מכילה עד 40 גרם חלבון 47 גרם של שומן, וסך הכל 715 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו פילה דג-חרב, מלח, עלי אורגנו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, עם כפית נסו מלפפון, זית שחור וסלט מנטה, שומר צלוי עם רוטב זית שחור, ו יין ופטה זית שחור (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים ברביקיו עם אש חמה טובה. לשטוף וללטף דג חרב יבש.
הוסף 2 כפות שמן בתולה נוסף, 1 כף חומץ יין אדום 2 כפות עלים אורגנו ומערבבים היטב. לא עונה עד מוכן לשרת או ירקות ינבלו.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
פחיות) מרק עוף דל נתרן
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
בבלנדר, מערבבים חרדל דיז ' ון, 1/2 כוס שמן זית כתית נוספת ו 6 כפות חומץ יין אדום עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
רגל טלה, מעצם
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
הסר ומערבבים עירית קצוצה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
6
מברישים סטייקים עם רוטב ברביקיו ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים 3 דקות בצד הראשון ומתהפכים. כפית 1 אונקיית רוטב ברביקיו על כל סטייק ולסיים בישול מבלי להפוך על 4 דקות יותר. בינתיים, לחלק סלט מלפפון בין 4 צלחות. כאשר דג החרב הוא סיים, להישען סטייק אחד על כל צלחת על סלט.
מרכיבים שתצטרך
דג חרב
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקה
1-1/2 אונקיות. ג'ין
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
7
טפטוף עם רוטב צ ' ייב ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
8
מטגנים את הבצל והשום בשמן הזית על חום בינוני עד שקוף, אבל לא חום (כ 10 דקות).
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
9
מוסיפים את הקורנית והגזר ומבשלים 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
2 כוסות שיני שום
10
מוסיפים את העגבניות. מביאים לרתיחה, מנמיכים את החום רק מבעבע, ערבוב מדי פעם במשך 30 דקות. מתבלים במלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
11
מגישים מיד, או להפריש לשימוש נוסף. הרוטב יכול להיות בקירור עד שבוע אחד או קפוא עד 6 חודשים.
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 24 דולר לבקבוק.