פיצת פירות פילדלפיה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פילדלפיה פירות Pizzan. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 3334 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 79 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם עוגיות סוכר מסוגלות, גבינת שמנת פילדלפיה, וניל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גבינת שמנת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גבינת שמנת טריזים קינוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו פיצת פירות פילדלפיה, PHILADELPHIAn AND Fruit-Topped RITZ, ו פילדלפיה "שייק פירות" עוגת גבינה ללא אופים (מתכונים דומים).
הוראות
קו 12 אינץ פיצה מחבת עם ריינולדס לעטוף רדיד אלומיניום; ספריי עם ספריי בישול. סדר פרוסות בצק עוגיות בשכבה אחת על החלק התחתון של מחבת מוכן; לחץ יחד כדי לכסות לחלוטין את החלק התחתון של מחבת.
אופים 14 דקות. מגניב לגמרי.
הפוך קרום עוגיות על צלחת; להסיר בזהירות לסכל. הפוך קרום על צלחת.
מקציפים גבינת שמנת, סוכר ווניל עם מיקסר עד מעורבב; להפיץ על גבי קרום. למעלה עם פירות.
הקש משמר דרך מסננת כדי להסיר כל גושים; להשליך מוצקים מתוחים.
מערבבים שימורים עם מים עד מעורבב; מברשת על פירות. מקררים 2 שעות.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון