המתכון Pico de Gallo Bruschettan מוכן בערך 26 דקות והוא בהחלט גדול צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתאבן זה יש 747 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. אם יש לך פלפלים סראנו, כוסברה, מיץ ליים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו Pico De Gallo, Pico De Gallo, ו Pico de Gallo (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מברשת בגט פרוסות עם שמן זית, ומניחים על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
בגט
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
אופים 7 דקות או עד חום זהוב בהיר.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4
הסר מהתנור; מפזרים באופן שווה עם גבינה, ואופים 1 דקה או עד גבינה מותכת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
5
מערבבים עגבניות ומרכיבים שנותרו בקערה; תערובת כפית על פרוסות לחם.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
אחוז שומן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Alexana Revana הכרם פינו נואר. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 42 דולר.