פיקטה לימון-עוף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל פיקטן לימון עוף. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 48 קלוריות. מתאים ל-35 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, מיונז, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו פיקטה עוף לימון, פיקטה עוף לימון, ו פיקטה עוף לימון רזה (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים חצי 1 לימון לתוך 4 פרוסות דקות; לסחוט מיץ מ הנותרים 2-1 / 2 לימונים. עוף מעיל עם מיונז, אז פירורי קרקר.
שמן חום במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
להוסיף עוף; לבשל 5 דקות. הפעל; לבשל על חום בינוני 5 דקות. או עד עוף הוא חום זהוב משני הצדדים ועשה (165F).
מעבירים עוף לצלחת; מפזרים פטרוזיליה. כיסוי כדי להתחמם. בזהירות לנגב כל פירורים ממחבת עם מגבת נייר.
מוסיפים מיץ לימון ומרק למחבת; מבשלים על אש בינונית גבוהה 6 עד 8 דקות. או עד מעט מופחת, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים חמאה, פרוסות לימון וצלפים; מבשלים ומערבבים על אש נמוכה 3 עד 4 דקות. או עד חמאה מומסת ולימונים מחוממים דרך.