פירה אפונה ותפוחי אדמה עם תירס (איריו)
אפונה פירה ותפוחי אדמה עם תירס (איריו) עשויים להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 2 גרם שומן, ובסך הכל של 114 קלוריות. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו מלח, תרד, תירס שלם, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 42%. הציון הזה די טוב. נסו פירה עם אפונה ונענע, פירה תפוחי אדמה ואפונה, ו פירה עם אפונה ובצל ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
שלב תפוחי אדמה, 2 1/2 כוסות מים ומלח בסיר בינוני; מכסים ומביאים לרתיחה על אש גבוהה. מנמיכים את האש לבינונית; מבשלים, מכוסה, 7 דקות.
מוסיפים אפונה; מכסים ומבשלים 5 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים.
מסננים תערובת תפוחי אדמה במסננת מעל קערה, שומרים 1 כוס נוזל בישול.
ממיסים חמאה בסיר על אש בינונית.
מוסיפים בצל, מקפיצים 4 דקות או עד שהם רכים.
מוסיפים תרד ותירס; מבשלים 3 עד 4 דקות או עד שהתרד נבול ותירס מחומם היטב.
העבירו תפוחי אדמה ואפונה דרך רייקר או טחנת מזון או מועכים בעזרת מועך תפוחי אדמה. מערבבים תערובת תפוחי אדמה ומספיק נוזל בישול שמור לתערובת תרד ליצירת מרקם קרמי.
הערה: אם יש לכם שאריות, תוכלו לקרר אותם ואז למחרת ליצור אותם לקציצות ולטגן במחבת.