פירה אצות
פירה אצות יכול להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 706 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 68 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. לך לחנות ותביא את בלוק בוניטו, קרם כבד, אצות, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -50 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו פירה מיושן - להפוך את הבית עשה פירה בבית, קל לעשות זאת עם זה, שום של Bennigan פירה תפוחי אדמה-קל לעשות שום פירה תפוחי אדמה, ו עוד פירה מדומה(פירה כרובית) - פחמימות נמוכות (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: ricer תפוחי אדמה או טחנת מזון מצויד בדיסק שחיקה בסדר, בלנדר במהירות גבוהה או מעבד מזון
בסיר, לשלב את המים קומבו מעל חום בינוני גבוה ולהביא לרתיחה. התאם את החום כדי לשמור על רתיחה נמוכה ולבשל במשך 20 דקות.
הסר את המחבת מהחום ולהוסיף את פתיתי בוניטו. לכסות את הסיר ולתת לעמוד במשך 10 דקות.
מסננים את הנוזל דרך מסננת בסדר רשת להציב מעל סיר נקי ולהשליך את התוכן של המסננת.
מוסיפים את תפוחי האדמה, מניחים את המחבת על חום בינוני גבוה ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות ומבשלים עד תפוחי האדמה במכרז כאשר פירסינג עם קצה של סכין קיצוץ, כ 40 דקות.
ממש לפני תפוחי האדמה מוכנים, בסיר קטן, להביא את השמנת לרתיחה מעל חום בינוני.
מסננים את תפוחי האדמה, משליכים את הנוזל. להעביר את תפוחי האדמה דרך מעתיק תפוחי אדמה לסיר קטן.
מוסיפים את הקרם ומקציפים היטב לשלב.
מניחים על אש נמוכה ומערבבים עד התערובת חלקה.
לטאטא את 2 כפות חמאת אצות לתוך תערובת תפוחי אדמה שמנת עד מעורבב היטב, ולאחר מכן להוסיף את המלח. בשלב זה, להעביר את תפוחי האדמה לכלי ההגשה הרצוי. זה יכול להיות מוגש בסגנון משפחתי בקערה גדולה, או כמנה צדדית בקערות בודדות. באמצעות מנדולינה, לגלח דק כמה חתיכות של חמאת אצות קפוא ומניחים כמה חתיכות על גבי תפוחי האדמה. באמצעות פומפיה, לגרר קצת bonito מעל.
שים את האצות בבלנדר ולעבד במהירות גבוהה עד שבור לחתיכות בסדר, 30 עד 45 שניות.
להעביר את האצות לקערה גדולה ולשטוף תחת מים זורמים קרים עד התייבשות מלאה, על 10 דקות.
מסננים את האצות, להחזיר אותו לבלנדר, להוסיף את החמאה ולעבד עד מעורבב באופן מלא. מחלקים את החמאה לשניים ומעבירים כל מחצית לגיליון גדול של ניילון נצמד.
מגלגלים את החמאה בפיסות הפלסטיק, ויוצרים שני בולי עץ עבים. מקררים חצי אחד ומקפיאים את השני. זה יימשך עד 2 שבועות.