קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

פירה אצות

פירה אצות
פירה אצות יכול להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 706 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 68 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. לך לחנות ותביא את בלוק בוניטו, קרם כבד, אצות, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -50 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו פירה מיושן - להפוך את הבית עשה פירה בבית, קל לעשות זאת עם זה, שום של Bennigan פירה תפוחי אדמה-קל לעשות שום פירה תפוחי אדמה, ו עוד פירה מדומה(פירה כרובית) - פחמימות נמוכות (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: ricer תפוחי אדמה או טחנת מזון מצויד בדיסק שחיקה בסדר, בלנדר במהירות גבוהה או מעבד מזון
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
Ricer תפוחי אדמהRicer תפוחי אדמה
בלנדרבלנדר
3
בסיר, לשלב את המים קומבו מעל חום בינוני גבוה ולהביא לרתיחה. התאם את החום כדי לשמור על רתיחה נמוכה ולבשל במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
KombuKombu
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
הסר את המחבת מהחום ולהוסיף את פתיתי בוניטו. לכסות את הסיר ולתת לעמוד במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי בוניטופתיתי בוניטו
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
סירסיר
5
מסננים את הנוזל דרך מסננת בסדר רשת להציב מעל סיר נקי ולהשליך את התוכן של המסננת.
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מסננתמסננת
6
מוסיפים את תפוחי האדמה, מניחים את המחבת על חום בינוני גבוה ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות ומבשלים עד תפוחי האדמה במכרז כאשר פירסינג עם קצה של סכין קיצוץ, כ 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
מחבתמחבת
7
ממש לפני תפוחי האדמה מוכנים, בסיר קטן, להביא את השמנת לרתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
8
מסננים את תפוחי האדמה, משליכים את הנוזל. להעביר את תפוחי האדמה דרך מעתיק תפוחי אדמה לסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
Ricer תפוחי אדמהRicer תפוחי אדמה
מחבת רוטבמחבת רוטב
9
מוסיפים את הקרם ומקציפים היטב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
10
מניחים על אש נמוכה ומערבבים עד התערובת חלקה.
11
לטאטא את 2 כפות חמאת אצות לתוך תערובת תפוחי אדמה שמנת עד מעורבב היטב, ולאחר מכן להוסיף את המלח. בשלב זה, להעביר את תפוחי האדמה לכלי ההגשה הרצוי. זה יכול להיות מוגש בסגנון משפחתי בקערה גדולה, או כמנה צדדית בקערות בודדות. באמצעות מנדולינה, לגלח דק כמה חתיכות של חמאת אצות קפוא ומניחים כמה חתיכות על גבי תפוחי האדמה. באמצעות פומפיה, לגרר קצת bonito מעל.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
אצותאצות
חמאהחמאה
קרםקרם
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מנדולינהמנדולינה
פומפיהפומפיה
קערהקערה
מקציףמקציף
12
מגישים מייד.
13
שים את האצות בבלנדר ולעבד במהירות גבוהה עד שבור לחתיכות בסדר, 30 עד 45 שניות.
מרכיבים שתצטרך
אצותאצות
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
14
להעביר את האצות לקערה גדולה ולשטוף תחת מים זורמים קרים עד התייבשות מלאה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אצותאצות
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
15
מסננים את האצות, להחזיר אותו לבלנדר, להוסיף את החמאה ולעבד עד מעורבב באופן מלא. מחלקים את החמאה לשניים ומעבירים כל מחצית לגיליון גדול של ניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
אצותאצות
חמאהחמאה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
בלנדרבלנדר
16
מגלגלים את החמאה בפיסות הפלסטיק, ויוצרים שני בולי עץ עבים. מקררים חצי אחד ומקפיאים את השני. זה יימשך עד 2 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
גלולגלול
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק