קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

פירה בטטות ואגסים

פירה בטטות ואגסים
פירה בטטות ואגסים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 234 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. מתאים ל-6 מנות. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר חום, מים, קינמון טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 46%. נסו תפוחי אדמה מתוקים ואגסים, ברוקולי, בטטות ואגסים, ו אגסים קלויים מייפל ובטטות תפוחי אדמה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את האגסים, יין, ומים בסיר קטן ומביאים לרתיחה על חום גבוה. הפעל חום בינוני נמוך ומבשל עד אגסים רכים, על 5-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגסאגס
מיםמים
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
הסר אגסים מיין ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
אגסאגס
ייןיין
3
מניחים את תפוחי האדמה המתוקים לתוך סיר גדול ומכסים במים. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד מכרז, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בטטהבטטה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
4
לנקז ולאפשר תפוחי אדמה קיטור יבש במשך דקה או שתיים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
5
מערבבים את האגסים השמורים, התאדו חלב, וניל, סוכר חום, חמאה, קינמון ואגוז מוסקט לתוך תפוחי אדמה מתוקים ומחית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חלב מתאדהחלב מתאדה
בטטהבטטה
סוכר חוםסוכר חום
קינמוןקינמון
ונילוניל
חמאהחמאה
מוסקטמוסקט
אגסאגס
6
מעבירים למנה ומגישים חם.