פירה בטטות ואגסים
פירה בטטות ואגסים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 234 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. מתאים ל-6 מנות. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר חום, מים, קינמון טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 46%. נסו תפוחי אדמה מתוקים ואגסים, ברוקולי, בטטות ואגסים, ו אגסים קלויים מייפל ובטטות תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את האגסים, יין, ומים בסיר קטן ומביאים לרתיחה על חום גבוה. הפעל חום בינוני נמוך ומבשל עד אגסים רכים, על 5-10 דקות.
מניחים את תפוחי האדמה המתוקים לתוך סיר גדול ומכסים במים. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד מכרז, על 20 דקות.
לנקז ולאפשר תפוחי אדמה קיטור יבש במשך דקה או שתיים.
מערבבים את האגסים השמורים, התאדו חלב, וניל, סוכר חום, חמאה, קינמון ואגוז מוסקט לתוך תפוחי אדמה מתוקים ומחית עד חלקה.