קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

פירה מייפל בטטות

פירה מייפל בטטות
פירה מייפל עשוי להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 447 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פלפל, שמנת כבדה, סירופ מייפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. נסו המרכיב הסודי (סירופ מייפל): פירה מייפל בטטות, פירה מייפל בטטות, ו פירה מייפל בטטות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 191° ומסדרים מתלה באמצע.קו גיליון אפייה עם נייר, מניחים את תפוחי האדמה המתוקים על זה, ואופים עד סכין מכרז, על 45 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
2
מניחים את תבנית האפייה על מתלה תיל ומניחים אותה בצד עד שתפוחי האדמה המתוקים קרים מספיק כדי להתמודד אבל עדיין חמים, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
3
חותכים את תפוחי האדמה המתוקים בחצי לאורכו. לגרד את הבשר עם כפית ולהעביר אותו לקערה גדולה; להשליך את העורות. באמצעות מחית תפוחי אדמה, מועך את הבשר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
מוסיפים את המרכיבים הנמדדים הנותרים ומערבבים עד בשילוב שווה. טעם ועונה עם מלח ופלפל נוספים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן