קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

פירוגי פטריות בר

פירוגי פטריות בר
Pierogies פטריות בר הוא צמחוני מתאבנים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 231 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. אם יש לך חמאה, פטריות קרמיני, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו פטריות-Pierogies תפוח, סלט פראי עלייך: סלט פטריות בר עם טימין ולב של רומיין, ו מטבל פטריות בר (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים מים רותחים על פורצ ' יני בקערה קטנה ומשרים עד שהתרככו,10 עד 20 דקות. הרם פורצ ' יני מחוץ למים, לסחוט נוזל עודף בחזרה לקערה, ולשטוף היטב כדי להסיר כל חצץ.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
יוצקים השריית נוזל דרך מסננת נייר-מגבת מרופדת לתוך קערה ושמורה.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
דק קוצצים בצל ושום במעבד מזון, ולאחר מכן להוסיף קרמיני פורצ ' יני ודופק עד קצוץ דק מאוד.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
4
מחממים חמאה במחבת מעל חום מתון עד שהקצף שוכך, ואז מבשלים תערובת פטריות, ערבוב לעתים קרובות, עד שהפטריות יבשות ו-1 גוון כהה יותר, כ -8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
הוסף שמורות השריית נוזל ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת היא עבה, יבש, ומתחיל חום, על 15 דקות (יהיה על מילוי כוס 1). מערבבים פטרוזיליה ומלח ופלפל לפי הטעם. מגניב לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1
חצי בצק ולגלגל את פיסת 1 על משטח מקומח קלות לסיבוב 15 אינץ', שמירה על הבצק הנותר עטוף.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
2
חותכים את סיבובים (על 2
3
עם חותך משוריין. שים 1 כפית מילוי במרכז כל סיבוב. עבודה עם 1 עגול בכל פעם, להרטיב את הקצוות עם מים לקפל במחצית כדי ליצור חצי ירח, צובט הקצוות יחד כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
להעביר pierogies כפי התאספו מגבת מטבח מאובקת קמח. חזור עם סיבובים שנותרו, ואז לעשות יותר pierogies עם בצק שנותר ומילוי.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
1
מבשלים בצל בחמאה במחבת כבדה גדולה על חום נמוך בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד חום זהוב, כ -30 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומתחממים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מבשלים פירוגי בסיר גדול של מים רותחים מומלחים קלות עד למכרז, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
העברה עם כפית מחוררת למחבת עם בצל. לזרוק בעדינות מעיל לשרת מיד.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
* מילוי יכול להתבצע 2 ימים קדימה ומקורר, מכוסה.* Pierogies מלא יכול להיות קפוא 1 חודש. להקפיא על מגש עד המשרד, על 2 שעות, ואז להקפיא שקיות פלסטיק sealable. להפשיר לפני הבישול.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה