פירוגי פטריות בר
Pierogies פטריות בר הוא צמחוני מתאבנים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 231 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. אם יש לך חמאה, פטריות קרמיני, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו פטריות-Pierogies תפוח, סלט פראי עלייך: סלט פטריות בר עם טימין ולב של רומיין, ו מטבל פטריות בר (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים מים רותחים על פורצ ' יני בקערה קטנה ומשרים עד שהתרככו,10 עד 20 דקות. הרם פורצ ' יני מחוץ למים, לסחוט נוזל עודף בחזרה לקערה, ולשטוף היטב כדי להסיר כל חצץ.
יוצקים השריית נוזל דרך מסננת נייר-מגבת מרופדת לתוך קערה ושמורה.
דק קוצצים בצל ושום במעבד מזון, ולאחר מכן להוסיף קרמיני פורצ ' יני ודופק עד קצוץ דק מאוד.
מחממים חמאה במחבת מעל חום מתון עד שהקצף שוכך, ואז מבשלים תערובת פטריות, ערבוב לעתים קרובות, עד שהפטריות יבשות ו-1 גוון כהה יותר, כ -8 דקות.
הוסף שמורות השריית נוזל ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת היא עבה, יבש, ומתחיל חום, על 15 דקות (יהיה על מילוי כוס 1). מערבבים פטרוזיליה ומלח ופלפל לפי הטעם. מגניב לגמרי.
חצי בצק ולגלגל את פיסת 1 על משטח מקומח קלות לסיבוב 15 אינץ', שמירה על הבצק הנותר עטוף.
עם חותך משוריין. שים 1 כפית מילוי במרכז כל סיבוב. עבודה עם 1 עגול בכל פעם, להרטיב את הקצוות עם מים לקפל במחצית כדי ליצור חצי ירח, צובט הקצוות יחד כדי לאטום.
להעביר pierogies כפי התאספו מגבת מטבח מאובקת קמח. חזור עם סיבובים שנותרו, ואז לעשות יותר pierogies עם בצק שנותר ומילוי.
מבשלים בצל בחמאה במחבת כבדה גדולה על חום נמוך בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד חום זהוב, כ -30 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומתחממים.
מבשלים פירוגי בסיר גדול של מים רותחים מומלחים קלות עד למכרז, 12 עד 15 דקות.
העברה עם כפית מחוררת למחבת עם בצל. לזרוק בעדינות מעיל לשרת מיד.
* מילוי יכול להתבצע 2 ימים קדימה ומקורר, מכוסה.* Pierogies מלא יכול להיות קפוא 1 חודש. להקפיא על מגש עד המשרד, על 2 שעות, ואז להקפיא שקיות פלסטיק sealable. להפשיר לפני הבישול.