קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות34
מגזין

פירור בשר חזיר מצופה ברוטב מדיירה כתום

פירור בשר חזיר מצופה ברוטב מדיירה כתום
חזיר מצופה פירורים עם רוטב מדיירה כתום יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. מנה אחת מכילה 1238 קלוריות, 101 גרם חלבון ו 80 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם שיני שום, חרדל דיז'ון, מדיירה יבשה בינונית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סלמון שומשום מצופה ברוטב תפוז-מיסו, סלמון שומשום מצופה ברוטב תפוז-מיסו, ו הליבוט מצופה פיסטוק ברוטב תפוז דם (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 32
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
הגדר את החזיר במחבת צלייה גדולה, צד שומן למעלה. באמצעות סכין חדה, להבקיע את השומן בכל רחבי בדפוס crosshatch.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
יוצקים 1 כוס של Madeira מעל החזיר ולכסות בחוזקה עם נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
מדיירהמדיירה
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
אופים את החזיר במשך כ 3 1/2 שעות, או עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
בקערה בינונית, לזרוק את פירורי הלחם עם הפטרוזיליה. בקערה קטנה, לשלב את השום, חמאה מומסת וחרדל, ואז לעבוד לתוך פירורי הלחם עם האצבעות. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שום גויה®שום גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
לחשוף את הבשר ואת הבסטה עם מיצי פאן, ולאחר מכן להעביר מגש גדול.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
יוצקים את מיצי המחבת לסיר בינוני. החזירו את החזיר למחבת הצלייה והעלו את טמפרטורת התנור ל-37
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
ללטף את תערובת פירור הלחם על כל החלק העליון של החזיר, לחיצה עליו בחוזקה לתוך השומן. להחזיר את החזיר לתנור ואופים במשך כ -30 דקות יותר, או עד ציפוי פירורי הלחם הוא פריך וזהוב חום.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
להעביר את החזיר ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
10
בינתיים, באמצעות סכין חדה, לקלף את התפוזים; להסיר את כל הדגש הלבן המר. עובד על קערה כדי לתפוס את המיצים, לחתוך את התפוזים בין הממברנות כדי לשחרר את החלקים; אתה צריך 1/2 כוס מיץ.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
מוסיפים את קטעי התפוזים, מיץ תפוזים ואת הנותרים 1/2 כוס מדיירה למיצים בסיר. כיסוי ומבשלים על אש נמוכה במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תפוזיםסוכריות תפוזים
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
מדיירהמדיירה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
12
הסר מהחום, להוסיף את ההתלהבות ולשמור חם.
13
באמצעות סכין ארוכה ודקה, לחתוך בזהירות את החזיר, מחזיק את הפירורים במקום ביד אחת בזמן שאתה חותך. מסדרים את פרוסות החזיר על מגש.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות בשר חזירפרוסות בשר חזיר
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
14
מפזרים כל פירורים שנפלו על החזיר ומגישים עם רוטב כתום.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
15
מגישים עם: תפוח אדמה זהוב gratin, ברוקולי מאודה, רול פריך.
מרכיבים שתצטרך
רול פריךרול פריך
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
16
המלצת יין: מרלו מירלאוסט 1989
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
17
הערות: מתכון זה דורש חזיר מעושן באיכות גבוהה מן הרגל העליונה בשרני. זה לא צריך להיות מתוק מדי או מלוח מדי, או אחד ששותלו ועוצב מחדש. קרל אהמר מכין בשר חזיר מעולה בעזרת מתכון גרמני ישן לעישון. הוא זמין בדואר מסיטרלה בניו יורק (212-874-0383).
מרכיבים שתצטרך
חזיר מעושןחזיר מעושן
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי