קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות16
מגזין

סלט בצל קלוי

סלט בצל קלוי
סלט בצל קלוי דורש כשעה מההתחלה ועד הסוף. למנה זו יש 184 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -13 גרם שומן למנה. מתכון ללא גלוטן, צמחוני לקטו אובו וראשוני מגיש 8 ומחירו 1.79 דולר למנה . מתכון זה אהוב על 2 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לכם פתיתי פלפל, פטרוזיליה, חומץ יין לבן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון של 58% , המנה הזו די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו סלט עגבניות, בצל ולימון צלוי , סלט בטטה ובצל צלוי וסלט בצל אדום ואגסים צלויים .

הוראות

1
מניחים בצל ב-15 אינץ'. x 10 אינץ'. x 1-in. תבנית אפיה.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
2
מטפטפים 1/4 כוס שמן; לזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
מניחים שום על עובי כפול של נייר כסף כבד.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
מטפטפים את שארית השמן. לעטוף נייר כסף סביב השום; מניחים על תבנית אפייה עם בצל.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
סוכריות אווירסוכריות אוויר
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
5
אופים בחום של 400 מעלות במשך 40-45 דקות או עד שהבצל משחים קלות והשום רך, הופכים בצל מדי פעם. מצננים 10-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6
בקערת סלט גדולה משלבים את הירוקים, הגבינה והאגוזי מלך; למעלה עם בצל.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ירוקירוק
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
לרוטב מניחים חומץ ובצלצלי שאלוט בבלנדר; סוחטים שום מרוכך לתוך הבלנדר. מכסים ומקפיצים עד לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
מוסיפים פתיתי פטרוזיליה ופלפל. מכסים ומעבדים תוך הוספת שמן בהדרגה בזרם קבוע.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
9
מגישים עם סלט.

יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner

סלט עובד ממש טוב עם שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר. לסוביניון בלאן ולגרונר ולטלינר יש תווים עשבים המשלימים לסלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה לרוטב שמנת לסלט. אתה יכול לנסות את Sonoma-Cutrer The Cutrer Chardonnay. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-37 דולר לבקבוק.
Sonoma-Cutrer The Cutrer Chardonnay
Sonoma-Cutrer The Cutrer Chardonnay
ניחוחות של תפוח מוזהב, אפרסק לבן ונקטרינה מודגשות עם נוגט, טל דבש וסוכר חום. טעמים של אפרסק, תפוח וקרם ברולה מתמזגים עם רמזים של חמאה, קרמל, קרום פאי חם ותפוח אפוי.