זקוק לארוחה צמחונית לקטו אובו ? בוסקוני ותות ברוסקטה יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מתאים ל-48 ומחירו 73 סנט למנה מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -8 גרם חלבון , 4 גרם שומן ובסך הכל 200 קלוריות . למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. יום האם יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם חומץ בלסמי, בוקוצ'יני קרטון, פלפל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק כמה אנשים אהבו באמת את המנה הים תיכונית הזו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך מדהים של 20% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו ברוסקטה, בוקקוניני, בזיליקום ופרוסטו מתאבן , עגבניות שרי, ברוסקטה בוקוצ'יני ובזיליקום וברוסקטה תותים .
הוראות
1
בקערה קטנה מערבבים את שבעת המרכיבים הראשונים.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
יוצקים 1/3 כוס לתוך שקית ניילון קטנה הניתנת לסגירה חוזרת.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
3
מוסיפים את הגבינה; לאטום שקית ולהפוך למעיל. מקררים למשך 30 דקות. מכסים ומקררים את שאר הוויניגרט.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרט
רוטב חמוציות, להגשה
4
בינתיים מניחים פרוסות באגט על תבנית לא משומנת.
מרכיבים שתצטרך
בגט
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
אופים בחום של 350 מעלות במשך 8-10 דקות או עד שהם פריכים.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6
מסננים וזורקים את המרינדה מהגבינה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוז
רוטב חמוציות, להגשה
7
שלבו גבינה כבושה ותותים.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
רוטב חמוציות, להגשה
8
טוסטים עליונים עם ירקות סלט ותערובת גבינה; לטפטף ויניגרט שמור.
ברוסקטה עובדת ממש טוב עם יין מבעבע, קיאנטי וורדיצ'יו. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Bollinger Brut Special Cuvee. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-60 דולר.
בולינגר ברוט ספיישל קיווי
צבע זהוב, ייחודי לזני ענבים שחורים. בועות עדינות מאוד. באף יש לו מורכבות ארומטית יפה, פרי בשל וניחוחות מתובלים, עם רמזים לתפוחים קלויים, לפתן תפוחים ואפרסקים. בחיך, יש שילוב עדין של מבנה, אורך וחיות. הבועות הן כמו קטיפה. טעמים של אגסים, בריוש וניחוחות חריפים, תווים של אגוז טרי. שילוב עם כל הדגים, במיוחד סושי וסשימי, רכיכות כמו שרימפס, סרטנים, סרטנים ולובסטר בגריל, עופות ובשר לבן, קשיו, פרמזן או פרושוטו.