שטרודל תפוחים חבושים עם סירופ חבושים עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 20 מנות. מנה אחת מכילה 212 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. אם יש לכם קמח לחם, שקדים חתוכים, קינס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 17%. נסו פירורי תפוחים חבושים עם סירופ חבושים, חבושים שלוקים בסירופ הל, ו פאי חבושים תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים חבושים עם סירופ פירות כוכב שמורים בסיר כבד 3 ליטר ומביאים לרתיחה, ערבוב עד שהסוכר מומס. גרדו זרעים מפולי וניל לתערובת, ולאחר מכן הוסיפו תרמיל ורצועת גרידה. להפחית חום ומבשלים, מכוסה חלקית, עד חבושים הוא מאוד רך ומתחיל להפוך ורדרד, 50 עד 60 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית וניל
חבושים
פירות
זרעים
סוכר
סירופ
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
בעוד חבושים הוא רותח, לשים מתלה תנור במצב באמצע לחמם תנור עד 400 ° F.
מרכיבים שתצטרך
חבושים
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
בינתיים, לזרוק תפוחים עם חמאה, גרידה דק, מלח, ו 1/4 כוס סוכר בתבנית אפייה רדודה גדולה עד מצופה היטב, מתפשט בשכבה אפילו. צולים, ערבוב מדי פעם, עד תפוחים הם מאוד רך וכל נוזל שהם משחררים הוא התאדה, 45 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח
חמאה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
4
יוצקים תערובת חבושים לתוך מסננת גדולה להגדיר מעל קערה, להשליך תרמיל גרידה, סירופ מילואים. אם סירופ מודד יותר מ 1 כוס, לחזור סיר ומרתיחים עד מופחת כ 1 כוס; אם פחות, להוסיף מספיק מים בסך הכל 1 כוס. סירופ מגניב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
חבושים
סירופ
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מסננת
קערה
5
מערבבים יחד חבושים ודובדבנים בקערה גדולה. מקפלים תפוחים קלויים ומיץ לימון לתערובת חבושים וקריר לטמפרטורת החדר, ערבוב מדי פעם, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
דובדבנים
תפוח
חבושים
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
לחם Pulse בבלנדר או מעבד מזון לפירורים עדינים, ולאחר מכן להוסיף אגוזים הנותרים 1/4 כוס סוכר ודופק רק עד אגוזים קצוצים דק. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
לחם
סוכר
אגוזים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
בלנדר
1
מערבבים יחד קמח לחם, סוכר מגורען, ומלח בקערה של מיקסר, ולאחר מכן להפוך באר במרכז ולהוסיף חלמון, מים פושרים, ו 2 כפות חמאה מומסת. לנצח במהירות בינונית עד הבצק הופך משיי ואלסטי, ולאחר מכן יוצר כדור דביק רך שמגיע מהצד של הקערה, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורען
קמח לחם
חמאה
בצק
מים
מלח
חלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
קערה
2
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות וליצור כדור. מברשת קלה עם קצת חמאה מומסת, ואז לכסות עם קערה הפוכה מחוממת (לשטוף קערה עם מים חמים כדי חם ויבש) ולתת לעמוד 1 עד 1 1/4 שעות כדי לתת לגלוטן להירגע ולעשות מתיחה קלה יותר.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
בצק
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
1
לשים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 191°. קו גיליון אפייה גדול (17 על ידי 13 אינץ') עם נייר קלף. בחדר ללא טיוטה, לכסות שולחן עבודה עם גיליון, ואז לשפשף כל המטרה קמח לתוך גיליון בכל רחבי, למעט overhang.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תבנית אפייה
תנור
2
שים בצק במרכז השולחן ולמתוח אותו לתוך סיבוב 12 אינץ ' עם האצבעות. באמצעות גב כפות ידיים מקורנות (להסיר את כל הטבעות, הצמידים והשעונים), להגיע מתחת לבצק ולהתחיל בעדינות מתיחה ודילול בצק ממרכז לקצוות, נע סביב השולחן כפי שאתה עובד לסירוגין מתיחה ודליל קצוות עבים מעט. בהדרגה למתוח נייר בצק דק לתוך לפחות ריבוע 36 אינץ ' (ריבוע יהיה לתלות על קצה השולחן), לתת לו לנוח כמה דקות בכל פעם שהוא מתנגד מתיחה ומדי פעם מחזיר ידיים. (מתיחה עשויה להימשך זמן רב ככל 20 דקות; נסה לא לעשות חורים בבצק, אבל אם אתה עושה, לחתוך חתיכות מן overhang כדי לתקן אותם.)
מרכיבים שתצטרך
בצק
3
תן לבצק לעמוד 5 דקות להתייבש.
מרכיבים שתצטרך
בצק
1
בעדינות מברשת בצק עם 1/3 כוס חמאה מומסת ומפזרים באופן שווה עם תערובת שקדים שמורות. תל מילוי 2 (11-על ידי 3 אינץ') רצועות, מקצה לקצה, לאורך קצה הבצק הקרוב אליך, משאיר 3 אינץ'בין רצועות וגבול 4 אינץ' לאורך הצדדים וקצה הבצק הקרוב אליך.
מרכיבים שתצטרך
שקדים
חמאה
בצק
2
חותכים את הבצק מעל קצה השולחן עם מזמרה במטבח. מקפלים קצה הבצק הקרוב אליך מעל מילוי, ו, מחזיק גיליון במתינות, להשתמש בסדין כדי להפוך את הבצק רול מעל מילוי, ממך.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
3
מברשת שטרודל בכל רחבי עם הנותרים חמאה מומסת לחתוך 2 חתיכות דרך שטח בין תלוליות. באמצעות 2 מרית מתכת, בזהירות להעביר שטרודלים כדי אפייה גיליון, הסדרת אותם 4 אינץ ' זה מזה, ומפזרים 2 כפות ממתקים סוכר.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
חמאה
סרגל אונדס
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
מרית
4
חותכים 3 או 4 פתחי קיטור כ 2 סנטימטרים זה מזה בחלק העליון של כל שטרודל ואופים עד הזהב, 40 עד 45 דקות. מגניב במשך 10 דקות על גיליון על מדף, ולאחר מכן בזהירות להעביר מתלה מגניב חם או טמפרטורת החדר, על 30 דקות. אבק באופן שווה עם הנותרים 2 כפות ממתקים סוכר. אם תרצה, בזהירות להעביר להבה מבער באופן שווה הלוך ושוב על סוכר עד הסוכר נמס caramelized.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מבער
תנור
5
חותכים שטרודל לחתיכות 2 אינץ ' רחב ומגישים עם גלידה שבבי פירות כוכב.
מרכיבים שתצטרך
גלידה
צ ' יפס
פירות
6
טפטוף עם סירופ חבושים שמור.
מרכיבים שתצטרך
חבושים
סירופ
1
* כדי להפוך סירופ (אם לא עושה שבבי פירות כוכב), להביא 2 כוסות מים 2 כוסות סוכר לרתיחה בסיר כבד 3 ליטר, ערבוב עד הסוכר הוא מומס, ולאחר מכן להוסיף חבוש ולהמשיך עם מתכון.* סירופ חבושים ומילוי (כולל תפוחים ודובדבנים) יכול להתבצע 3 ימים קדימה ומקורר לחלוטין, חשוף, ואז מקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש.* תערובת אגוז יכול להתבצע 2 ימים קדימה ונשמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר.* מומלץ לאכול שטרודל באותו יום שהם עשויים אבל ניתן לעשות 1 יום קדימה ונשמר בטמפרטורת החדר, מכוסה. לחמם בתנור שחומם מראש 177° 15 דקות.* שטרודל יכול להיות התאספו (אבל לא אפוי) וקפוא על גיליון אפייה, מכוסה היטב בנייר כסף, עד קפוא קשה, אז נשמר קפוא, עטוף קלף ולאחר מכן לסכל, 2 שבועות קדימה. הפשרה, חשופה, על תבנית אפייה לפחות 1 שעה לפני האפייה.