פיתולי מאפה פיסטוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל פיתולי מאפה פיסטוק. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 28 מנות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 130 קלוריות. אם יש לכם קינמון טחון, חלמונים ביצה, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 47 דקות. מתכונים דומים: תפניות מאפה פטל, עוגת פרמזן פחזנית פיתולים, ו עוגת פרמזן פחזנית פיתולים.
הוראות
מקציפים יחד חלמונים ביצה ומים בקערה קטנה.
מערבבים סוכר, קינמון, והל.
בזהירות לגלגל כל גיליון של בצק עלים לתוך 9 1/2 " מרובע על משטח עבודה מקומח קלות.
מברשת כל גיליון עם ביצה לשטוף, ומפזרים 2 כפות תערובת סוכר.
מפזרים פיסטוקים קצוצים באופן שווה מעל גיליון 1, משאיר גבול 1/4"; העליון עם הסדין שנותר, בצד מסוכר למטה. לחץ בחוזקה על הקצוות כדי לאטום.
מברשת העליון של מאפה עם חמאה מומסת; מפזרים עם תערובת הסוכר שנותר.
חותכים בצק ל 3/4 " - רצועות עבות, באמצעות חותך פיצה. סובב כל רצועה 3 פעמים, ומניח 2 " בנפרד על גיליונות אפייה משומנים קלות.
אופים ב 400 במשך 19 דקות או עד הזהב.
הסר מן המחבתות מיד, מגניב על מדפים תיל.
הערה: לחמם תפניות מאפה, אופים ב 450 במשך 5 דקות או רק עד מחומם. מגניב. (כפי שהם מגניבים, הם פריכים.)