פיתולי קינמון עם רוטב טבילה של הל-דבש
ניתן להכין את פיתולי הקינמון במתכון עם רוטב טבילה של הל-דבש בערך 24 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 10 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 17 גרם חלבון, 85 גרם שומן, ובסך הכל 1311 קלוריות. אם יש לך סוכר חום, קינמון טחון, הל טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב ולקטו אובו צמחוני דיאטה. עם כפית ציון 60%, המנה הזו טובה. מתכונים דומים: פיתולי קינמון של 20 דקות עם רוטב טבילה של גבינת שמנת, מכרזי עוף עם קרום קוקוס אפוי ברוטב טבילה של חרדל דבש (פליאו, שלם 30) - לא מספיק קינמון, ו פיתולי בייגלה רכים לעיסים עם רוטב טבילת גבינה תוצרת בית.
הוראות
מניחים מתלה לתנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל -400 מעלות צלזיוס. מרפדים נייר אפייה בנייר אפייה. הניחו בצד.
בקערה רדודה מערבבים יחד את הקינמון, השומשום, הל והסוכר החום. טוויסט 2 חתיכות של בצק יחד כדי ליצור חבל-צורה. צובטים את הקצוות יחד כדי לאטום.
מברישים את הבצק בביצה הטרופה ומגלגלים בעדינות בתערובת הקינמון עד לציפוי.
מניחים על תבנית האפייה המוכנה. חוזרים על הפעולה עם יתרת הבצק.
אופים 12 עד 14 דקות עד שהם תפוחים וזהובים. מצננים על רשת.
בקערה קטנה מקציפים יחד את הדבש, מיץ הלימון, אבקת הסוכר, 1/2 כפית קינמון ו -1 / 2 כפית הל עד לקבלת תערובת חלקה.
מסדרים את המאפים על מגש ומגישים עם רוטב הטבילה.