פלאן דלעת דל שומן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אירופיים, אז תנו הזדמנות ל פלאן דלעת דל שומן. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 118 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו שיני אדמה, ביצים, קינמון טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-40 דקות. . עם כפית ציון של 33% המנה הזאת די גרועה. נסו כדורי אנרגית קינמון דלי שומן, בייגל פחמימות נמוך-בצק ראש שמן קמח קוקוס, ו דלעת פלאן עם פרלין זרעי דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C).
הגדר שמונה (5 1/2 אונקיה) ramekins לתבנית אפייה גדולה.
מערבבים יחד 1 1/4 כוסות סוכר ומים בסיר על חום בינוני; לבשל ומערבבים עד ענבר כהה, על 10 דקות.
במהירות לחלק את הקרמל בין ramekins; להפריש.
להקציף ביצים, קינמון, מלח, ציפורן, זנגביל, allspice, מייס, ו 1/3 כוס סוכר יחד בקערה גדולה. מערבבים ב מחית דלעת עד חלקה.
מחממים חלב בסיר מעל חום בינוני-נמוך עד שהוא מתחיל בעדינות בועה וקיטור.
מניחים זרעי שעועית וניל תרמיל בחלב. אפשר להשרות במשך 10 דקות. לאט לאט מסננים תערובת חלב חם לתוך תערובת הביצה ולהקציף כדי ליצור פודינג דק.
לחלק את פודינג באופן שווה בין ramekins, עוזב על 1/4 אינץ ' בחלק העליון של כל אחד.
מילוי צלחת אפייה עם מים חמים להגיע באמצע הדרך את הצדדים של ramekins. מכסים את צלחת האפייה בנייר אלומיניום כבד.
אופים בתנור שחומם מראש עד פלאן מוגדר רק, 45 עד 50 דקות.
הסר ramekins מן המים החמים כדי להתקרר לחלוטין. מכסה ומקרר עד קר, לפחות ארבע שעות.
הפעל סכין סביב הקצה הפנימי של כל ramekin ולמקם צלחת הפוכה על גבי. הפוך ושחרר את הפלאן.