פלאן פורט ריחני הדרים
Port Flan בריח הדר יכול להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 31 גרם של שומן, וסך הכל 521 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 8 . זה עובד טוב כמו קינוח ידידותי תקציב. אם יש לכם תפוז, סוכר, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: בשר חזיר בריח רוזמרין ממולא בשום צלוי, משמשים מיובשים וחמוציות ורוטב מחבת יין פורט, גבינה מבושמת הדרים בבקה, ו קרם מוקצף בניחוח הדרים.
הוראות
במחבת 10 עד 12 אינץ ' מעל חום גבוה, להטות ולנער סוכר 2/3 כוס לעתים קרובות עד שהוא הופך ענבר, 3 עד 5 דקות. בבת אחת, יוצקים למחבת פאי 10 אינץ ' (לפחות קיבולת 6 כוס). במהירות להטות מחבת להפיץ סירופ על החלק התחתון; זה לא צריך לכסות לחלוטין.
לשטוף כתום ולימון; עם מקלף ירקות, לקלף חלקים צבעוניים של קליפת תפוז ולימון ברצועות דקות. במחבת לא שטופה, לערבב לקלף הנותרים 1 כוס סוכר, הקשה על קליפה עם כף עץ כדי לשחרר שמנים.
מוסיפים חלב ושמנת לתערובת הדר-סוכר. הגדר מעל חום בינוני גבוה ומערבבים מדי פעם עד אידוי (לא להרתיח). מכסה מחבת ולהסיר מהחום; תן לעמוד 10 עד 15 דקות.
בינתיים, בקערה, לנצח חלמונים ביצה פורט להתמזג.
יוצקים תערובת חלב חם דרך מסננת בסדר לתוך 1 ליטר זכוכית למדוד; להשליך קליפה. בהדרגה לטאטא תערובת חלב לתוך תערובת חלמון ביצה עד מעורבב.
הגדר מחבת פאי מצופה קרמל במחבת אפייה גדולה מעט בערך 2 אינץ ' עמוק.
יוצקים תערובת פודינג על קרמל. בזהירות להעביר את שני המחבתות לתנור רגיל או הסעה 350.
יוצקים על 1 אינץ מים רותחים לתוך המחבת החיצונית.
אופים עד מרכז רפרפת בקושי מתנועע כאשר מחבת העוגה מנוענעת בעדינות, 40 עד 45 דקות. הרם פודינג ממים חמים וקור עד קר, על 1 1/2 שעות; לכסות ולקרר לפחות 12 שעות או עד 2 ימים.
תריץ סכין בין פלאן לפאן אדג'. הפוך מגש גדול מעוטר מעל פלאן; מחזיק מחבת ומגש בחוזקה יחד, הפוך ולתת פלאן וסירופ להחליק החוצה. הרם את מחבת.
חותכים פלאן לתוך טריזים ולהשתמש בשרת עוגה להעביר צלחות. סירופ כפית שווה על מנות; מקשטים עם תותים פרוסים,אם תרצה.