פלאן תאריך עם שקדים פריכים
זה ... בר השגה מתאים למי שאוהב אוכל בסגנון אירופאי. אם יש לכם שקדים, מלח, ביצים בתוספת 2 חלמונים ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו גלידות קרמל, תפוז, ותמרים עם פיסטוק פריך, עוגת שקדים, ו שברי שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה תבנית אפייה ולהניח בצד. בסיר בינוני מעל חום בינוני גבוה, להוסיף 1 1/4 כוסות סוכר ל 3 כף. מים ומבשלים, בלי לערבב, עד שהסוכר מתחיל להינמס. לבשל, מחבת מתערבלת, עד סירופ הופך ענבר כהה, 10 עד 13 דקות.
הסר מהחום ויוצקים 1/3 של הקרמל לתוך 2-qt. עובש פודינג או צלחת פאי פירקס צלחת צלחת צלחת צלחת עמוקה, להטות עובש כך קרמל מכסה התחתונה.
יוצקים שקדים לתוך קרמל שנותר, מערבבים במהירות לערבב, ויוצקים קרמל שקדים על תבנית אפייה חמאה. לאחר פריכים התקשחו, לשבור אותו לרסיסים ולהניח בצד במקום קריר ויבש.
מחממים תנור ל-325 ומניחים מתלה לתנור באמצע. מביאים סיר גדול של מים לרתיחה ולשמור חם. בינתיים, בסיר קטן, לשלב קרם שעועית וניל ולהביא לרתיחה, ערבוב מדי פעם (לא נותנים לרתיחה).
בקערה גדולה, לטאטא יחד ביצים, חלמונים, נשאר 1/2 כוס סוכר, ומלח.
הסר שעועית וניל מן הקרם, גירוד זרעים הנותרים לתוך שמנת, לאט לשפוך שמנת לתוך תערובת ביצה, לטאטא כל הזמן.
יוצקים תערובת ביצים לתוך בלנדר, מוסיפים תאריכים, ומערבלים לטהור.
יוצקים תערובת פודינג תאריך לתוך עובש מצופה קרמל. הגדר עובש בתבשיל ושופכים את המים החמים לתוך תבשיל עד שהוא מגיע באמצע הדרך את הצדדים של התבנית.
אופים פודינג באמבט מים עד פודינג מוגדר ובקושי מתנועע במרכז, כ -40 דקות.
תן לחביצה להתקרר באמבט מים.
הסר, מכסים בניילון נצמד, ומקררים לפחות 6 שעות.
הפעל סכין דק סביב קצה התבנית, לשים צלחת הגשה על גבי, ולהפוך אותו. פודינג העליון עם שקדים פריכים או לשרת עם שביר בצד.