פלחי אבוקדו מטוגנים עם רוטב Wasabi-סיד-מיונז
צריך תוספת חלב חינם? פלחי אבוקדו מטוגנים עם רוטב טבילה ווסאבי-ליים-מיונז יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 925 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 71 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. אם יש לך אבוקדו, אבקת ווסאבי, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. נסו אבוקדו מטוגן עם רוטב לטבילה סיד-כוסברה, קציצות קוקוס וחסילונים עם רוטב מיונז אבוקדו, ו פלחי תפוחי אדמה קלויים בתנור עם איולי ווסאבי אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
ב 6-עוז ramekin או צלחת קטנה אחרת, לערבב מיונז, אבקת ווסאבי ומיץ ליים. כיסוי; להכניס למקרר עד מוכן לשרת.
במחבת עמוקה 10 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה על 177°.
בינתיים, ב 3 קערות רדודות נפרדות קטנות, מניחים קמח, פירורי ביצה מוכה ולחם. קו צלחת גדולה עם מגבות מטבח.
חותכים כל אבוקדו ל 6 טריזים. לטבול 1 טריז לתוך קמח מעיל; ברז מעל עודף. לטבול לתוך ביצה מוכה מעיל, ואז מעיל עם פירורי לחם. המשיכו עד שכל הפרוסות יפורסמו בפירורי לחם.
בקבוצות, בזהירות למקם טריזי אבוקדו בפירורי לחם בשמן חם. מטגנים 30 עד 60 שניות בכל צד או עד חום זהוב.
עם כפית מחוררת, להסיר בזהירות טריזים מטוגנים ממחבת; מניחים על צלחת מרופדת במגבת. מתבלים במלח.