פלנק סטייק פיתות
Flank Steak Pitas יכול להיות בדיוק המתכון ללא חלב שחיפשתם. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 354 קלוריות, 31 גרם חלבון ו-7 גרם שומן. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. זה מושלם ליום האהבה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. גשו לסופר וקנו רוטב צ'ילי תאילנדי, סטייק בקר, רוטב הוסין ועוד מספר מצרכים שאפשר להכין היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 60%. הציון הזה מוצק. פיתות סטייק פלנק לשניים, פיתות סטייק יווניות ופיתות סטייק וביצה ים תיכוניות דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה קטנה מערבבים את שמונת המרכיבים הראשונים.
יוצקים 1/4 כוס מרינדה לתוך שקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; להוסיף את בשר הבקר. אוטמים את השקית והופכים למעיל. מקררים לפחות 8 שעות או לילה. מכסים ומקררים את שאר המרינדה.
מסננים וזורקים את המרינדה. צולים בשר בקר, מכוסה, על אש בינונית במשך 6-8 דקות מכל צד או עד שהבשר מגיע לעשייה הרצויה (עבור מדיום-רייר, מדחום צריך לקרוא 145°; בינוני, 160°; עשוי היטב, 170°).
בינתיים צולים פיתות, ללא כיסוי, על אש בינונית במשך 1-2 דקות מכל צד או עד שהן חמות. פורסים בשר בקר דק על פני התבואה. בקערה גדולה, זורקים את בשר הבקר, החסה והמרינדה השמורה.
מגישים בפיתות; מפזרים שומשום.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון
סטייק עובד ממש טוב עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים יותר משתלבים עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סוביניון. ה-Taittinger Brut La Francaise עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
![טייטינגר ברוט לה פרנסז]()
טייטינגר ברוט לה פרנסז
שמפניה זו היא תערובת של כ-30 כרמי שרדונה ופינו נואר, בהתאמה 40% ו-60% מהכלל, מכמה בצירים של ענבים שהבשילו בצורה מושלמת.