פלפל באפלו-כריכי עוף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סנדוויצ'ים פלפל-עוף באפלו. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 467 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. אם יש לך רוטב גבינה, חזה עוף, גבינה שוויצרית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו כריכי עוף באפלו, כריכי עוף באפלו, ו כריכי עוף באפלו (מתכונים דומים).
הוראות
ב 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית, לערבב רוטב כנף באפלו תערובת פלפל.
בין חתיכות פלסטיק לעטוף או נייר שעווה, מניחים כל חזה עוף חלק בצד למטה; פאונד בעדינות עם צד שטוח של פטיש בשר או סיכה מתגלגל עד בערך 1/4 אינץ ' עבה.
מוסיפים עוף לרוטב בתבנית אפייה; פונים למעייל את שני הצדדים ברוטב. כיסוי; להכניס למקרר 20 דקות כדי להשרות.
במחבת 12 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני.
הוסף עוף; לבשל 10 עד 13 דקות, הופך פעם אחת, עד כבר לא ורוד במרכז.
מורחים 1 כף רוטב על המחצית התחתונה של כל גליל. למעלה עם עוף, גבינה, עגבניות, חסה וחולצות של לחמניות.