עוגת דגל אמריקאי
אם אתה רוצה להוסיף עוד אמריקאי מתכונים לתיבת המתכונים שלך, עוגת דגל אמריקאית עשויה להיות מתכון שכדאי לנסות. מתכון זה מכין 10 מנות עם 1481 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 53 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מכלמתכונים דורש צבעי מאכל, שוקולד צ'יפס, ציפוי רך וחלב. כמה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. 178 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 47%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון עוגת דגל אמריקאי, עוגת דגל אמריקאי, ו עוגת דגל אמריקאי.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים ומרפדים 4 תבניות עוגה עגולות בגודל 8 אינץ ' בנייר אפייה.
שלב תערובת עוגה לבנה, חלבונים, שמן צמחי, חלב ותמצית וניל בקערת ערבוב גדולה. מקציפים 30 שניות בעזרת מערבל חשמלי במהירות נמוכה. הגבירו את מהירות המיקסר לבינונית והקציפו עוד 2 דקות. הבלילה עדיין תהיה מעט גושית.
להכנת העוגות האדומות מודדים מחצית מהבלילה לקערה נפרדת ומקציפים צבע מאכל אדום. מעבירים באופן שווה את הבלילה האדומה ל -2 מתוך תבניות העוגה המוכנות בגודל 8 אינץ'; החלק את החלק העליון של הבלילה בעזרת מרית.
מעבירים מחצית מהבלילה הלא צבועה שנותרה לתבנית עוגה מוכנה 3; חלק עליון כמו קודם. זו תהיה מנת העוגה הלבנה.
הוסף צבע מאכל כחול לבלילה הלא צבועה שנותרה בקערת הערבוב הגדולה; מקפלים 1 כוס שוקולד צ ' יפס לבן לבלילה כחולה עד לאיחוד.
מעבירים את הבלילה לתבנית העוגה המוכנה שנותרה בגודל 8 אינץ'; החלק העליון של הבלילה בעזרת מרית.
אופים את כל 4 העוגות בתנור שחומם מראש עד שקיסם המוחדר למרכז כל עוגה יוצא נקי, כ-30 דקות.
מוציאים את העוגות מהתנור ומניחים על מדפי קירור עד להתקררות מלאה.
הפעל סכין סביב קצה כל עוגה מקוררת. הפוך עוגות, הסר מחבתות וקלף נייר אפייה. השתמש בסכין חדה כדי לקצץ צמרות של עוגות שטוחות ואחידות.
חותכים את שתי שכבות העוגה האדומה ואת שכבת העוגה הלבנה לשניים אופקית. יהיו לך 4 שכבות עוגה אדומות דקות ו -2 שכבות עוגה לבנות דקות.
הניחו שבלונה עגולה בגודל 4 אינץ 'על גבי שכבת עוגה אדומה דקה 1; גזרו סיבוב עוגה אדומה בגודל 4 אינץ'. חזור, הצבת סטנסיל על 1 שכבת עוגה לבנה דקה לעשות 1 4 אינץ ' עוגה לבנה עגולה. מרכז את 4-אינץ עגול סטנסיל על כחול עוגת; לגזור ולהסיר מרכז חלק מכוסה על ידי סטנסיל לעשות כחול עוגת טבעת.
כדי להרכיב את העוגה תזדקקו ל -2 שכבות עוגה אדומות דקות בגודל 8 אינץ', 1 שכבת עוגה לבנה דקה בגודל 8 אינץ', עיגול עוגה אדומה דקה בגודל 1 4 אינץ', עיגול עוגה לבן דק בגודל 1 4 אינץ 'וטבעת עוגה כחולה בגודל 8 אינץ'. שמרו את שאריות שכבת העוגה האדומה הדקה וחתיכות עוגה אחרות להכנת פירורים לקישוט.
להרכבת עוגה, הניחו שכבת עוגה אדומה דקה בגודל 1 8 אינץ ' על תבנית עוגה והקפיאו את החלק העליון בנדיבות עם ציפוי לבן.
הניחו את שכבת העוגה הלבנה הדקה בגודל 8 אינץ ' על גבי האדומה, והקפיאו את החלק העליון.
מניחים את שכבת העוגה האדומה הדקה הנותרת בגודל 8 אינץ ' על גבי הלבנה. פרוסט את השכבה האדומה.
הניחו את עוגת הטבעת הכחולה על גבי שכבת העוגה האדומה ה -2 והקפיאו בזהירות את החלק הפנימי של טבעת העוגה הכחולה. התאימו בעדינות את שכבת העוגה הלבנה בגודל 4 אינץ ' לטבעת העוגה הכחולה. כפור את החלק העליון של המרכז הלבן בגודל 4 אינץ'.
מניחים את שכבת העוגה האדומה בגודל 4 אינץ ' על גבי הלבנה. לחץ בעדינות על עיגולי עוגה קטנים עם החלק העליון של הטבעת הכחולה.
מקפיאים את כל החלק החיצוני של העוגה בנדיבות עם הציפוי שנותר.
מפוררים חתיכות עוגת שאריות אדומות וכחולות ל -2 קערות נפרדות. ציון קווים לתוך החלק העליון של הציפוי של העוגה עם סכין מטבח לעשות עיצוב דגל על גבי העוגה. זה צריך להיות מרובע 2 אינץ 'בפינה השמאלית העליונה עבור שדה כחול כוכבים לבנים, ו 7 פסים אופקיים עבים על 1 אינץ' רחב.
מלאו את השדה המרובע בפינה השמאלית העליונה בפירורים כחולים ולחצו 1 כף שוקולד צ 'יפס לבן הפוך לפירורים הכחולים כדי ליצור' כוכבים.'מלאו את הפס התחתון וכל פס אחר בפירורים אדומים ליצירת פסים אדומים.
מפזרים סוכר לבן בנדיבות לתוך הפסים הלבנים כדי להבליט אותם.
להגשה חותכים עוגה לטריזים. החלק הפנימי של העוגה יגלה את שכבות הפסים האדומים והלבנים והשדה הכחול עם כוכבי שוקולד צ ' יפס לבנים בכל פרוסה.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לעוגה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם האחוזה של נ.ו. ג ' ונסון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "