פלפל חריף
פלפלים פיקנטי נטול גלוטן,, וטבעוני ומספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 120 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. גשו לסופר וקנו שמן זית, חומץ יין, פלפלים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: פלפלים ממולאים [או קציץ בשר בפלפל], פלפלים אדומים במרינדה, ו Rigatoni עם פלפלים.
הוראות
פלפלים לחתוך לאורכו לרצועות עבות 1/2 אינץ'.
מחממים שמן זית במחבת כבדה גדולה מעל חום בינוני ומוסיפים פלפלים ו-1/2 כפית מלח. לבשל, ערבוב, עד נבול, 10 עד 15 דקות.
מוסיפים חומץ, סוכר, ו 1/2 כפית מלח ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד פלפלים רכים רוב הנוזל התאדה משאיר רוטב מתחלב, 10 עד 15 דקות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
* פלפלים יכול להיות מורכב עד 2 ימים קדימה כל הזמן מכוסה ומקורר. להביא לטמפרטורת החדר או חום, מכוסה, בתנור 177° במשך 20 דקות לפני ההגשה.