פלפלים ממולאים עם תפוחי אדמה חדשים, פטה ופסטו
והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 258 קלוריות. אם $2.08 למנה נופל בתקציב שלך, פלפלים ממולאים עם תפוחי אדמה חדשים, פטה & פסטו יכול להיות מדהים ללא גלוטן, ידידותי למפת מזון וצמחוני מתכון לנסות. אם יש לך גבינת פטה, שמן זית, פלפלים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו פיצת פסטו ירוקה עם פטה ממולאת בקרום, פלפלים אדומים קלויים וטפטוף בלסמי, פטה ממולאים פלפלים, ו קוסקוס ופטה ממולאים בפלפלים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 200c / מאוורר 180c / סימן גז
מביאים מחבת של מים מומלחים לרתיחה te, מוסיפים את תפוחי האדמה החדשים ומרתיחים במשך 8-12 דקות, עד רק במכרז.
חצי את הפלפלים מתארכים ולהסיר את הזרעים ואת התמורה.
מברישים את החיצוניות בשמן זית, ואז מניחים על מגש אפייה מצופה קלף אפייה.
חצי או רבע מתפוחי האדמה החדשים ומניחים בקערה.
חותכים את גבינת הפטה לקוביות 1 ס " מ ומוסיפים לתפוחי האדמה. לזרוק את שניהם עם פסטו עד בשילוב טוב.
כפית את המילוי לתוך הפלפלים חצויים ואופים במשך 40-45 דקות עד השחמה על גבי.