קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

פלפלים ממולאים - - פפרוני ריפייני

פלפלים ממולאים - - פפרוני ריפייני
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים תוספת, אז תנו הזדמנות ל פלפלים ממולאים---פפרוני Ripieni. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 18 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 577 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך פלפלים, צלפים, יין, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו פלפלים ממולאים בפסטה (פפרוני Imbotiti Ai Vermicelli), פולו קוי פפרוני (עוף ופלפלים), ו פפרוני בפדלה (פלפלים מטוגנים של אנג'לינה) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בקערה גדולה, לשלב את הצימוקים, פירורי לחם, צלפים, זיתים, שום, פקורינו, שמן, מלח ופלפל ומערבבים היטב עם הידיים כדי ליצור תערובת חלקה. מחלקים את התערובת לתוך 4 חלקים שווים דברים כל פלפל עם 1/4 של התערובת, דואג לא לקרוע את הצדדים של הפלפלים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פירורי לחםפירורי לחם
פקורינופקורינו
פלפליםפלפלים
צימוקיםצימוקים
צלפיםצלפים
שוםשום
זיתיםזיתים
פלפלפלפל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
בתבשיל רדוד, מסדרים את הפלפלים ומוסיפים את היין והחומץ. מבשלים בתנור במשך 30 דקות, עד שרק מתחיל להחשיך, צולה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פלפליםפלפלים
חומץחומץ
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
מגישים מיד, או מגניב ומגישים בטמפרטורת החדר.