דלעת מתוקה עם אגוזי מלך
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סקווש מתוק עם אגוזי מלך. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 10 . מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 319 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, דלורית, סוכר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו צ'יפס בטטה עם אגוזי מלך, סוכר חום, & רוטב צ' ילי מתוק, דלעת סקווש עם אגוזי מלך ווניל, ו סקווש בלוט עם רוזמרין ואגוזים (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף וזרע סקווש; לחתוך לקוביות 1-inch (אתה צריך 7 כדי 8 כוסות). בקערה גדולה, מערבבים סקווש עם סוכר.
בואו לעמוד עד להמסת סוכר, כ -30 דקות. מערבבים, ואז לשפוך לתוך צלחת אפייה עמוקה 2 1/2 - 3 ליטר. מקמט פיסת קלף אפייה גדולה יותר מאשר פתיחת המנה, להרטיב עם מים, ואז לשטח אותו ולכסות סקווש, תוחב נייר סביב בתוך צלחת.
אופים בתנור 300 (ראה הערות) עד סקווש הוא במכרז כאשר פירסינג, 1 1/2 עד 2 שעות. כבה תנור ולהשאיר סקווש בפנים עד מגניב לחלוטין, על 3 שעות.
זמן קצר לפני ההגשה, במחבת 6 עד 8 אינץ ' מעל חום בינוני, מערבבים אגוזי מלך וחמאה עד האגוזים מצופים חמאה מעט השחמה, כ 3 דקות. דלעת וסירופ לתוך קערות קטנות.
מקשטים כל מנה עם מנה נדיבה של קרם פראש וקמצוץ אגוזי מלך.