עוגיות שוקולד גבוה יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 430 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. גשו לסופר וקנו ביצים, סודה לשתיה, כוסות לאפייה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגות הפתעה שוקולד High Hat של ולנטיין, עוגות שוקולד חלבון גבוהות עם ציפוי שעועית וניל חמאת בוטנים, ו כמהין שוקולד פאדג'בריא (ללא סוכר, פחמימות נמוכות, שומן נמוך, סיבים גבוהים, חלבון גבוה, ללא גלוטן) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
שלב קקאו ו 2 כוסות מים רותחים בקערה חסינת חום גדולה, ערבוב עד מעורבב וחלק; מגניב לחלוטין. מקציפים חמאה עם מיקסר עד שמנת; מוסיפים בהדרגה סוכר, מכים עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
ליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים עד מעורבב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
שלב קמח הבא 3 מרכיבים; להוסיף תערובת חמאה לסירוגין עם תערובת קקאו, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח. לנצח במהירות נמוכה רק עד מעורבב לאחר כל תוספת. מערבבים תמצית שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
תמצית שוקולד
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®
5
מניחים כוסות אפייה נייר 2 (12 כוס) מחבתות מאפין, מעיל עם ספריי בישול; הבלילה כפית לתוך כוסות, מילוי שני שליש מלא.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
6
אופים במשך 12 עד 15 דקות. מגניב מחבתות על מדפי תיל 10 דקות; להסיר מחבתות, מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
כדי להכין גנאש, קרם לבשל בסיר nonaluminum כבד על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, רק עד שהוא מתחיל קיטור (לא להרתיח); להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
מניחים שוקולד בקערת זכוכית. מוסיפים לאט שמנת חמה לשוקולד, מכים עם מקצף עד ששוקולד נמס והתערובת מעורבבת היטב. התערובת תתעבה כפי שהוא מתקרר. עושה על 2 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
מלא כל קאפקייק עם שוקולד גנאש. כדי למלא קאפקייקס, הכנס את קצה כף עץ או יתד למרכז הקאפקייקס כדי לעשות חור. למלא שקית מקפיא פלסטיק zip-top עם מילוי. השתמש מספריים או מזמרה מטבח כדי לגזור על 1/4 אינץ ' מפינה אחת של התיק; להכניס את התיק לתוך החור של הקאפקייקס. לסחוט בעדינות עד מילוי מגיע לחלק העליון של כל עוגה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
שוש מחרוזת נעליים
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
מספריים מטבח
10
כדי להכין ציפוי שוקולד, לנצח הראשון 4 מרכיבים במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד שמנת. בהדרגה להוסיף אבקת סוכר, פועם במהירות נמוכה עד מעורבב. לנצח במהירות גבוהה 2 דקות או עד שמנת. עושה 3 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אינסטנט פודינג שוקולד של 1 (3 אונקיות).
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
11
כפור כל קאפקייק עם ציפוי שוקולד באמצעות קצה מתכת מס ' 2D.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אינסטנט פודינג שוקולד של 1 (3 אונקיות).
שוש מחרוזת נעליים
12
טפטוף כל אחד עם גנאש שוקולד חם, העליון עם כדור חלב 1 malted.