פלפלים שישיטו עם קוויאר רימונים
פלפלי שישיטו עם קוויאר רימונים עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 239 קלוריות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לך לחנות ותרים רימון, מסיים מלח, סירופ פשוט, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 15 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מתכונים דומים: פלפל שישיטו חרוך, שרימפס ופלפל שישיטו, ו פלפל שישיטו צלוי.
הוראות
מחממים את התנור ל 260° ומניחים אבן אפייה או sheetpan על המדף העליון באמצע. לאסוף את כל הכלים הדרושים (בתמונה).
הפוך שישה שיפודים של פלפלים shishito, שמונה לכל שיפוד. חתיכה את הפלפלים ליד החלק העליון הקרוב ביותר לגבעול.
לפרק את הרימון ולהפריד את הארילים מן העור. שמור.
בכוס בלנדר טבילה, לשלב את POM, סירופ פשוט, ציטראט נתרן, נתרן alginate. להתמזג עד חלקה לחלוטין, דואג להבטיח כי אבקות שולבו באופן מלא.
בצלחת רדודה (עדיפה), לשלב את המים עם כלוריד סידן ומערבבים לערבב לחלוטין.
לאחר התנור חם מאוד, צולים את הפלפלים על אבן האפייה או תבנית במשך שתי דקות בכל צד או עד שלפוחיות.
הפוך את קוויאר הרימון או באמצעות קופסת קוויאר (פיפטה רב), מזרק, או כף קטנה מאוד. אם יש לך את כלי רב פיפטה, פשוט למקם את המיץ בשוקת המלבנית ולהשתמש במזרק המצורף למשוך אותו לתוך פיפטות, ואז לזרוק את המיץ באמבט סידן כלוריד. אם אין לך את כלי פיפטה אתה יכול לעשות קוויאר בודדים או על ידי כפית מיץ לתוך אמבט סידן כלוריד או על ידי הפלת המיץ עם מזרק. ללא קשר, לאפשר את המיץ להגדיר באמבט סידן כלוריד במשך 30 שניות, ולאחר מכן להסיר עם רחפן או כף מחוררת (spoodle) ומניח בקערה של מים קרים מטוהרים עד מוכן לצלחת.
לאחר הקוויאר שלך הוא עשה את פלפלים shishito הם שלפוחיות, למקם כל שיפוד של פלפלים על צלחת ואבק עם מלח. ואז מפזרים את ארילי הרימון השמורים על הפלפלים, ולבסוף, ממש לפני ההגשה שכן הם עדינים מאוד, כפית קצת קוויאר רימונים על הצלחת.