פנדה אפרסק
צריך קינוח צמחוני? פנדה אפרסק יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת מכילה 243 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. . אם יש לכם סוכר, אפרסקים עבים, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: פנדה אפרסק, Pandowdy אפרסק ובלקברי, ו פנדה תות.
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מניחים את האפרסקים בקערה בינונית.
מערבבים יחד 1/2 כוס סוכר עמילן תירס.
מפזרים על האפרסקים, ומערבבים למעיל. כפית לתוך תבשיל 2 עד 2 1/2 ליטר.
בקערה בינונית, מערבבים יחד את הקמח, 2 כפות סוכר, אבקת אפייה ומלח.
חותכים בחמאה עם מזלג או חותך מאפה עד שהוא בפירורים עדינים. הפוך באר במרכז, ויוצקים בקרם. מערבבים עם מזלג עד הבצק מתרחק מן הצדדים של הקערה.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח עד שהוא גדול מספיק כדי לכסות את תבנית האפייה.
מניחים על האפרסקים ומכניסים את הבצק מסביב לצדדים. הפעל בחזרה את פינות הצלב כדי לחשוף את המילוי.
אופים במשך 40 עד 45 דקות בתנור שחומם מראש, עד המילוי הוא מבעבע, והחלק העליון הוא חום זהוב.