פנה אלה וודקה
ייתכן ש - "פן אלה וודקה" הוא המשקה שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 785 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם parmigiano-רג'יאנו, שום, וודקה פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: פנה אלה וודקה (וודקה שמנת פסטה), פנה אלה וודקה, ו פנה אלה וודקה.
הוראות
מביאים 6 ליטרים של מים מומלחים לרתיחה בסיר 8 ליטר מעל חום גבוה.
יוצקים את העגבניות והנוזל שלהם לתוך קערת העבודה של מעבד מזון. באמצעות פעימות on/off מהירות, לעבד את העגבניות רק עד שהם קצוצים דק. (עיבוד ארוך יותר יהיה לאוורר את העגבניות, הופך אותם ורוד.)
מערבבים את פנה לתוך המים הרותחים. להביא את המים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מבשלים את הפסטה, חצי מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד שנעשה, 8 עד 10 דקות.
בינתיים, מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני. הכה את שיני השום עם צד הסכין והוסף אותן לשמן החם. לבשל, לנער את המחבת, עד השום הוא השחמה קלה, על 3 דקות. מנמיכים את קערת העבודה עם העגבניות קרוב למחבת ובזהירות-הם יתיזו-להחליק את העגבניות לתוך המחבת. מביאים לרתיחה, מתבלים קלות במלח ובנדיבות עם פלפל אדום מרוסק, ומרתיחים 2 דקות.
יוצקים את הוודקה, מנמיכים את החום כך שהרוטב הוא בבית רתיחה תוססת, ומבשלים עד הפסטה מוכנה.
ממש לפני הפסטה נעשית, דגים את שיני השום מתוך הרוטב ויוצקים את השמנת.
מוסיפים את 2 כפות חמאה או שמן, אם משתמשים, ומערבלים את המחבת כדי לשלב את הרוטב. אם המחבת גדולה מספיק כדי להכיל את הרוטב ואת הפסטה, דגים את הפסטה מתוך המים הרותחים עם רחפן חוט גדול ושחרר אותו ישירות לתוך הרוטב במחבת. אם לא, לנקז את הפסטה, להחזיר אותו לסיר, ויוצקים ברוטב. מביאים את הרוטב ואת הפסטה לרתיחה, ערבוב כדי לצפות את הפסטה עם רוטב. בדוק את התיבול, הוספת מלח ופלפל אדום במידת הצורך.
מפזרים את הפטרוזיליה על הפסטה ומרתיחים עד שהרוטב מצטמצם מספיק כדי להיצמד לפסטה.
הסר את הסיר מהחום, מפזר 3/4 כוס הגבינה על הפסטה, וזרוק לערבב.
מגישים מיד, עובר גבינה נוספת אם אתה רוצה.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA