קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות37
מגזין

פנה אלה וודקה

פנה אלה וודקה
ייתכן ש - "פן אלה וודקה" הוא המשקה שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 785 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם parmigiano-רג'יאנו, שום, וודקה פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: פנה אלה וודקה (וודקה שמנת פסטה), פנה אלה וודקה, ו פנה אלה וודקה.

הוראות

1
מביאים 6 ליטרים של מים מומלחים לרתיחה בסיר 8 ליטר מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
יוצקים את העגבניות והנוזל שלהם לתוך קערת העבודה של מעבד מזון. באמצעות פעימות on/off מהירות, לעבד את העגבניות רק עד שהם קצוצים דק. (עיבוד ארוך יותר יהיה לאוורר את העגבניות, הופך אותם ורוד.)
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כגון Butterfinger, קצוץ גסכגון Butterfinger, קצוץ גס
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
3
מערבבים את פנה לתוך המים הרותחים. להביא את המים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מבשלים את הפסטה, חצי מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד שנעשה, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פנה!פנה!
1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
4
בינתיים, מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני. הכה את שיני השום עם צד הסכין והוסף אותן לשמן החם. לבשל, לנער את המחבת, עד השום הוא השחמה קלה, על 3 דקות. מנמיכים את קערת העבודה עם העגבניות קרוב למחבת ובזהירות-הם יתיזו-להחליק את העגבניות לתוך המחבת. מביאים לרתיחה, מתבלים קלות במלח ובנדיבות עם פלפל אדום מרוסק, ומרתיחים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
5
יוצקים את הוודקה, מנמיכים את החום כך שהרוטב הוא בבית רתיחה תוססת, ומבשלים עד הפסטה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
מקלות חטיף בשר בטעם פפרונימקלות חטיף בשר בטעם פפרוני
6
ממש לפני הפסטה נעשית, דגים את שיני השום מתוך הרוטב ויוצקים את השמנת.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנתעגבניות מיובשות מצנצנת
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
7
מוסיפים את 2 כפות חמאה או שמן, אם משתמשים, ומערבלים את המחבת כדי לשלב את הרוטב. אם המחבת גדולה מספיק כדי להכיל את הרוטב ואת הפסטה, דגים את הפסטה מתוך המים הרותחים עם רחפן חוט גדול ושחרר אותו ישירות לתוך הרוטב במחבת. אם לא, לנקז את הפסטה, להחזיר אותו לסיר, ויוצקים ברוטב. מביאים את הרוטב ואת הפסטה לרתיחה, ערבוב כדי לצפות את הפסטה עם רוטב. בדוק את התיבול, הוספת מלח ופלפל אדום במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1-1/2 כוסות עוגיות1-1/2 כוסות עוגיות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
SkimmerSkimmer
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
8
מפזרים את הפטרוזיליה על הפסטה ומרתיחים עד שהרוטב מצטמצם מספיק כדי להיצמד לפסטה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
9
הסר את הסיר מהחום, מפזר 3/4 כוס הגבינה על הפסטה, וזרוק לערבב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
10
מגישים מיד, עובר גבינה נוספת אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
11
טעם
12
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA