פנקייק אמרנט
זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר במחיר סביר. אם יש לכם חלב שקדים, קמח אורז, קמח סורגום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פרפה יוגורט אמרנט - פרפה אמרנט מוקפץ עם פירות, פרפה יוגורט אמרנט - פרפה אמרנט מוקפץ עם פירות, ו פרפה יוגורט אמרנט - פרפה אמרנט מוקפץ עם פירות.
הוראות
מחממים מחבת על אש בינונית.
הקציפו יחד בקערה קמח אורז, קמח סורגום, אמרנט, אבקת אפייה וקינמון. מערבבים חלב שקדים, רסק תפוחים וביצה לתערובת קמח עד שהבלילה רק מתאחדת.
ריסוס מחבת עם תרסיס בישול. זרוק את הבלילה בכפיות גדולות על המחבת ובשל עד שנוצרות בועות והקצוות יבשים, 3 עד 4 דקות. הופכים ומבשלים עד להשחמה בצד השני, 2 עד 3 דקות. חזור על הפעולה עם הבלילה שנותרה.