פנקייק אפרסק ואוכמניות
פנקייק אפרסק ואוכמניות הוא צמחוני ומספק כ 6 מנות. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 232 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר במחיר סביר מאוד. אם יש לכם אבקת אפייה, אוכמניות, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 28 דקות. עם כפית ציון של 30% המנה הזאת לא משהו. פנקייק אוכמניות אפרסק קמח תירס, פנקייק אפרסק עם סירופ מייפל אפרסק עבור # SundaySupper, ו פנקייק אפרסק ללא גלוטן עם ציפוי אפרסק דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, סוכר, זרעי פשתן, אם תרצה, אבקת אפייה, ומלח בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף.
מערבבים חלב חמאה, קליפת לימון וביצים בקערה בינונית, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים תערובת חלב חמאה לתערובת קמח, ערבוב רק עד לח. מקפלים בעדינות אוכמניות ואפרסקים.
מחממים מחבת לא דביקה או מחבת לא דביקה מעל חום בינוני.
יוצקים 1/3 גביע הבלילה לכל פנקייק על מחבת. מבשלים מעל חום בינוני 2 עד 3 דקות או עד צמרות מכוסים בועות וקצוות נראים מבושלים. בזהירות להפוך פנקייק מעל; לבשל 2 עד 3 דקות או עד ישבנים משחימים קלות.
מגישים עם חמאה. למעלה עם אוכמניות, אם תרצה.