פנקייק אפרסק מתכון עם רוטב חמאה יכול להתבצע תוך כ-25 דקות. מתכון צמחוני לקטו אובו זה משרת 8 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 8 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל 492 קלוריות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את ארוחת הבוקר הזו. אם יש לכם מלח, סוכר, ביצים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 30%. ציון זה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: לביבות אפרסק ללא גלוטן עם תוספת אפרסק, פנקייק אפרסק עם סירופ מייפל אפרסק עבור, ו לביבות רום וחמוציות עם רוטב רום חמאה (+בגידה!!).
הוראות
1
בקערה גדולה שלבו את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה, הקינמון והמלח.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
תפוח נוסף אופציונלי
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
שלב את החלב, הביצים והשמן; הוסף לחומרים יבשים רק עד להרטבה. מקפלים פנימה אפרסקים.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
(קיבלר)
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
יוצקים את הבלילה על ידי 1/4 כוסות על מחבת חמה משומנת; הופכים כאשר נוצרות בועות מעל. מבשלים עד שהצד השני מזהיב.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
בינתיים, בסיר קטן, שלבו את סירופ התירס, הסוכר, החמאה והביצה. מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד שהתערובת מסמיכה ומצפים את גב הכף. מערבבים פנימה וניל.