פנקייק בורבון, תפוח ובייקון
גשו לסופר וקנו בורבון, חלב, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: פנקייק בייקון כוסמת מיני עם סירופ בורבון, פנקייק כוסמת דובדבן מתוק עם סירופ חמאת בורבון + בייקון, ו בייקון-בורבון פאי תפוחים.
הוראות
ב 10 אינץ ' מחבת, להמיס 3 כפות חמאה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים פרוסות תפוח; מערבבים למעיל עם חמאה.
מפזרים סוכר חום. לבשל 5 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים ב 1 כף בורבון והבייקון; להמשיך לבשל עד שהתפוחים רכים.
הסר מהחום; לכסות כדי להתחמם.
בינתיים, בקערה בינונית, לערבב פנקייק מרכיבים רק עד מעורבב.
מחבת חום או מחבת מעל חום בינוני גבוה (375F).
מברשת עם שמן צמחי במידת הצורך (או לרסס עם ספריי בישול לפני חימום). עבור כל פנקייק, יוצקים 1/4 גביע הבלילה על מחבת חמה. מבשלים עד הקצוות יבשים טופס בועות על גבי. הפעל; לבשל בצד השני עד חום זהוב.
בקערה למיקרוגל או כוס מדידה, סירופ מיקרוגל ו 2 כפות ויסקי על גבוה עד חם. מערבבים 1 כפית חמאה עד מומס.
מגישים פנקייק עם בורבון-תפוח-רוטב בייקון וסירופ ויסקי-מייפל.