קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות14
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פנקייק בורבון, תפוח ובייקון

פנקייק בורבון, תפוח ובייקון
גשו לסופר וקנו בורבון, חלב, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: פנקייק בייקון כוסמת מיני עם סירופ בורבון, פנקייק כוסמת דובדבן מתוק עם סירופ חמאת בורבון + בייקון, ו בייקון-בורבון פאי תפוחים.

הוראות

1
ב 10 אינץ ' מחבת, להמיס 3 כפות חמאה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים פרוסות תפוח; מערבבים למעיל עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
3
מפזרים סוכר חום. לבשל 5 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים ב 1 כף בורבון והבייקון; להמשיך לבשל עד שהתפוחים רכים.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
4
הסר מהחום; לכסות כדי להתחמם.
5
בינתיים, בקערה בינונית, לערבב פנקייק מרכיבים רק עד מעורבב.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
מחבת חום או מחבת מעל חום בינוני גבוה (375F).
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מברשת עם שמן צמחי במידת הצורך (או לרסס עם ספריי בישול לפני חימום). עבור כל פנקייק, יוצקים 1/4 גביע הבלילה על מחבת חמה. מבשלים עד הקצוות יבשים טופס בועות על גבי. הפעל; לבשל בצד השני עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
בקערה למיקרוגל או כוס מדידה, סירופ מיקרוגל ו 2 כפות ויסקי על גבוה עד חם. מערבבים 1 כפית חמאה עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
9
מגישים פנקייק עם בורבון-תפוח-רוטב בייקון וסירופ ויסקי-מייפל.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה