פטריות בגריל עם שמן כמהין ופרמזן מגולח היא תוספת ללא גלוטן . מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 364 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -32 גרם שומן . 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות . גשו לסופר וקנו פרמיג'אנו-רג'יאנו, שמן קנולן, פטרוזיליה שטוחה ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. עם ציון ספונקולרי של 54% , המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: סלט ארוגולה עם שמן כמהין לבן, שקדי מרקונאן ופרמזן מגולח , תרד ופטריות עם שמן כמהין וסלט ארוגולה עם פרמזן מגולח, לימון ושמן זית .
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים את הגריל לחום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
3
מברישים את הפטריות בקצת שמן ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. צולים עד שהם מזהיבים ורכים, ואז מעבירים אותם לקערת הגשה או מגש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מזלפים כמה כפיות שמן כמהין, מעט מהבייבי ארוגולה ומגלחים כמה חתיכות פרמיג'אנו מעל הפטריות.