קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

פנקייק נורבגי --Pannekaken

פנקייק נורבגי --Pannekaken
פנקייק נורבגי - Pannekaken יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון ארוחת הבוקר שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 147 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ביצים, סוכר, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הסקנדינבי. . נסו פנקייק נורבגי, סלט כרוב נורווגיname, ו Norwegian Gravlax (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב את הביצים והחלב במיכל של בלנדר.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
2
מוסיפים את הקמח, המלח והסוכר, ומתמזגים עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
3
מחממים מחבת מעל חום בינוני גבוה, ומעיל עם תרסיס בישול או חמאה. לגרוף על 1/4 כוס הבלילה למחבת, ולהטות את המחבת כדי מעיל התחתון. מבשלים עד העליון נראה יבש, על 30 שניות. בזהירות להחליק מרית מתחת פנקייק להעיף. לבשל במשך כמה שניות בצד השני, רק עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
מריתמרית
4
הסר לצלחת, וחזור עם הבלילה שנותרה.