פנקייק נורבגי --Pannekaken
פנקייק נורבגי - Pannekaken יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון ארוחת הבוקר שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 147 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ביצים, סוכר, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הסקנדינבי. . נסו פנקייק נורבגי, סלט כרוב נורווגיname, ו Norwegian Gravlax (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את הביצים והחלב במיכל של בלנדר.
מוסיפים את הקמח, המלח והסוכר, ומתמזגים עד לקבלת חלקה.
מחממים מחבת מעל חום בינוני גבוה, ומעיל עם תרסיס בישול או חמאה. לגרוף על 1/4 כוס הבלילה למחבת, ולהטות את המחבת כדי מעיל התחתון. מבשלים עד העליון נראה יבש, על 30 שניות. בזהירות להחליק מרית מתחת פנקייק להעיף. לבשל במשך כמה שניות בצד השני, רק עד השחמה.
הסר לצלחת, וחזור עם הבלילה שנותרה.