פנקייק עוגת גבינה
פנקייק עוגת גבינה דורש בסביבה 8 שעות זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 21%. נסו פנקייק עוגת גבינה, פנקייק עוגת גבינה תות, ו פנקייק עוגת גבינה כמעט מפורסם (מתכונים דומים).
הוראות
פרוס גבינת שמנת לאורכו לארבעה חלקים.
מניחים על גיליון עוגיות ungreased; לכסות להקפיא 8 שעות או לילה.
מברשת מחבת או מחבת עם שמן צמחי, או לרסס עם ספריי בישול; מחבת חום כדי 191° או מחבת חום מעל חום בינוני.
חותכים גבינת שמנת לחתיכות בגודל ביס; להפריש. בקערה גדולה, מערבבים ביסקוויק לערבב, פירורי קרקר גרהם, סוכר, חלב וביצים עם מקצף או מזלג עד מעורבב. מערבבים בגבינת שמנת.
עבור כל פנקייק, יוצקים מעט פחות מ 1/3 גביע הבלילה על מחבת חמה. מבשלים עד הקצוות יבשים. Turn; לבשל צדדים אחרים עד חום זהוב.
בקערה קטנה, מערבבים תותים וסירופ; פנקייק העליון עם תערובת תות.