קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

פנקייק פקאן חלב עם סירופ של אמא קאלי

פנקייק פקאן חלב עם סירופ של אמא קאלי
פנקייק פקאן חלב עם סירופ של אמא קאלי יכול להיות רק לקטו אובו צמחוני מתכון שחיפשת. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל 627 קלוריות. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. הרבה אנשים מאוד אהבו את ארוחת הבוקר הזו. 2265 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, ביצים, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 50 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 57%. הציון הזה די טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם פנקייק פקאן חלב עם סירופ של אמא קאלי, פנקייק תות עם סירופ של אמא קאלי, ו לביבות פקאן חלב חמאה עם אפרסקים בורבון וניל וסירופ (יום שני ללא בשר).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 200 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
הקציפו את הקמח, הסוכר, המלח, אבקת האפייה והסודה לשתייה יחד בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים את החמאה, הביצים והחמאה המומסת המקוררת לקערה שנייה ומקציפים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
יוצרים באר במרכז החומרים היבשים ומוסיפים את התערובת הרטובה. מערבבים בעזרת מרית גומי עד לאיחוד. אל תערבבו יתר על המידה או שתסיימו עם לביבות קשוחות ולעיסות.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
מחממים מחבת חשמלית גדולה או מחבת טפלון על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים כמה טיפות של שמן צמחי וטפיחה של חמאה. לאחר חמאה נמס, לנגב מחבת עם מגבת נייר. מצקת על 1/4 כוס הבלילה על מחבת עבור כל פנקייק. מחלקים באופן שווה אגוזי פקאן קצוצים על גבי הלביבות. מבשלים את הלביבות עד שהבועות מתחילות להתפוצץ על פני השטח, כ -3 דקות, הופכים וממשיכים לבשל עד שהצד השני חום זהוב יפה, כ -2 דקות נוספות. חזור על הפעולה עם שאר הלביבות.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות פקאןחתיכות פקאן
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
מצקתמצקת
8
הניחו את הלביבות המוגמרות על מגש גיליון והניחו לשבת בתנור כדי להישאר חמים עם סיום.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מסדרים את הלביבות על צלחות אישיות ומגישים עם הסירופ.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
10
מוסיפים את המים, הסוכר החום והמלח לסיר בינוני על אש בינונית. מביאים את התערובת לרתיחה ומערבבים עד שהסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
11
מניחים להתבשל במשך 25 עד 30 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
12
מניחים להתקרר לפני ההגשה.