קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

פנקייק פקאן חלב עם סירופ של אמא קאלי

פנקייק פקאן חלב עם סירופ של אמא קאלי
פנקייק פקאן חלב עם סירופ של אמא קאלי יכול להיות רק לקטו אובו צמחוני מתכון שחיפשת. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל 627 קלוריות. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. הרבה אנשים מאוד אהבו את ארוחת הבוקר הזו. 2265 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, ביצים, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 50 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 57%. הציון הזה די טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם פנקייק פקאן חלב עם סירופ של אמא קאלי, פנקייק תות עם סירופ של אמא קאלי, ו לביבות פקאן חלב חמאה עם אפרסקים בורבון וניל וסירופ (יום שני ללא בשר).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 200 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
הקציפו את הקמח, הסוכר, המלח, אבקת האפייה והסודה לשתייה יחד בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים את החמאה, הביצים והחמאה המומסת המקוררת לקערה שנייה ומקציפים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
יוצרים באר במרכז החומרים היבשים ומוסיפים את התערובת הרטובה. מערבבים בעזרת מרית גומי עד לאיחוד. אל תערבבו יתר על המידה או שתסיימו עם לביבות קשוחות ולעיסות.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
מחממים מחבת חשמלית גדולה או מחבת טפלון על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
7
מוסיפים כמה טיפות של שמן צמחי וטפיחה של חמאה. לאחר חמאה נמס, לנגב מחבת עם מגבת נייר. מצקת על 1/4 כוס הבלילה על מחבת עבור כל פנקייק. מחלקים באופן שווה אגוזי פקאן קצוצים על גבי הלביבות. מבשלים את הלביבות עד שהבועות מתחילות להתפוצץ על פני השטח, כ -3 דקות, הופכים וממשיכים לבשל עד שהצד השני חום זהוב יפה, כ -2 דקות נוספות. חזור על הפעולה עם שאר הלביבות.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות פקאןחתיכות פקאן
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
דַק-דַק-
מצקתמצקת
8
הניחו את הלביבות המוגמרות על מגש גיליון והניחו לשבת בתנור כדי להישאר חמים עם סיום.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מסדרים את הלביבות על צלחות אישיות ומגישים עם הסירופ.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
10
מוסיפים את המים, הסוכר החום והמלח לסיר בינוני על אש בינונית. מביאים את התערובת לרתיחה ומערבבים עד שהסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
11
מניחים להתבשל במשך 25 עד 30 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
12
מניחים להתקרר לפני ההגשה.