פנקייק ריקוטה לימון מאייר עם קוליס תות שדה
לביבות ריקוטה לימון מאייר עם קוליס תות מקושט עשויות להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים של ארוחת הבוקר. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 22 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל של 759 קלוריות. המתכון הזה מכסה 29% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. גשו לסופר וקנו חלב, מלח, תותים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 64%. הציון הזה די טוב. נסו מאייר לימון ריקוטה פנקייק עם קומפוט אוכמניות, פנקייק ריקוטה לימון תות, ו פנקייק פרג ריקוטה לימון תות (מתכונים דומים).
הוראות
זורקים את התותים עם הסוכר ומיץ התפוזים. מכסים ומניחים לשבת בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות לפחות.
לאחר שהגרגרים והסוכר התרסקו והפכו לעסיסיים מאוד, הסירו 1/2 מתערובת פירות היער, הכניסו למעבד מזון ופירה עד לקבלת תערובת חלקה. מחזירים אותו לשאר הגרגרים ושומרים עד שהם מוכנים לשימוש.
מנפים יחד את כל החומרים היבשים בקערה גדולה. בקערה אחרת שלבו את החלמונים, הריקוטה, החלב וגרידת הלימון והמיץ, וערבבו עד שהוא הופך להומוגני. יוצרים באר במרכיבים היבשים, מוסיפים את החומרים הרטובים לבאר ומקציפים עד לאיחוד.
בקערה אחרת, בעזרת מטרפה או מערבל חשמלי, מקציפים את החלבונים עם קורט מלח לפסגות נוקשות. מקפלים את החלבונים לתערובת הקמח בשליש. עשו זאת במהירות ובעדינות כדי שהלביבות יהיו קלות ורכות.
ממיסים טפיחות חמאה קטנות על המחבת המחוממת מראש, ומורחים אותה במגבת נייר כדי להסיר עודפי חמאה. כף או מצקת את בלילת הפנקייק על המחבת המוכנה לגודל הרצוי של הפנקייק. כאשר החלק העליון של הפנקייק מלא בחורים, כמו בועות עלו אל פני השטח ופרצו, הפנקייק מוכן להעיף. הופכים את העוגות ומבשלים עד שהתחתית מזהיבה.
מוציאים את הלביבות מהגריל לצלחות הגשה. מעליו את קוליס התות המקושט ומקשטים באבקת סוכר.