פנקייק שיבולת שועל עם סירופ בננה-אגוז
זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: פנקייק בננה עם סירופ מייפל רום, פנקייק בננה עם סירופ קרמל, ו חמאה-פנקייק בננה עם סירופ רימונים.
הוראות
ב 1 1/2-סיר ליטר, להמיס חמאה על חום בינוני. מבשלים אגוזי מלך בחמאה, מערבבים מדי פעם, רק עד שהאגוזים והחמאה מתחילים להשחים.
מוסיפים בננות; מערבבים למעיל עם חמאה. מערבבים בסירופ. להפחית את החום נמוך; לבשל עד חם.
הסר מהחום; לכסות כדי להתחמם.
בקערה בינונית, מערבבים את כל מרכיבי פנקייק עם מזלג או להקציף עד מעורבב.
מחבת חום או מחבת מעל חום בינוני גבוה (375F). גריז מחבת עם שמן צמחי במידת הצורך (או לרסס עם ספריי בישול לפני חימום). עבור כל פנקייק, יוצקים 1/4 גביע הבלילה על מחבת חמה. מבשלים עד הקצוות יבשים טופס בועות על גבי. להסתובב ולבשל צדדים אחרים עד חום זהוב.