קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות3
ציון בריאות11
מגזין

פנקייק שיבולת שועל עם סירופ בננה-אגוז

פנקייק שיבולת שועל עם סירופ בננה-אגוז
זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: פנקייק בננה עם סירופ מייפל רום, פנקייק בננה עם סירופ קרמל, ו חמאה-פנקייק בננה עם סירופ רימונים.

הוראות

1
ב 1 1/2-סיר ליטר, להמיס חמאה על חום בינוני. מבשלים אגוזי מלך בחמאה, מערבבים מדי פעם, רק עד שהאגוזים והחמאה מתחילים להשחים.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי מלךאגוזי מלך
חמאהחמאה
אגוזיםאגוזים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים בננות; מערבבים למעיל עם חמאה. מערבבים בסירופ. להפחית את החום נמוך; לבשל עד חם.
מרכיבים שתצטרך
בננהבננה
חמאהחמאה
סירופסירופ
3
הסר מהחום; לכסות כדי להתחמם.
4
בקערה בינונית, מערבבים את כל מרכיבי פנקייק עם מזלג או להקציף עד מעורבב.
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
5
מחבת חום או מחבת מעל חום בינוני גבוה (375F). גריז מחבת עם שמן צמחי במידת הצורך (או לרסס עם ספריי בישול לפני חימום). עבור כל פנקייק, יוצקים 1/4 גביע הבלילה על מחבת חמה. מבשלים עד הקצוות יבשים טופס בועות על גבי. להסתובב ולבשל צדדים אחרים עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
שמן צמחישמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת