פנקייק תירס כפול עם Jalapeño ורוטב עגבניות Tex-Mex עבה
צריך ארוחת בוקר צמחונית? פנקייק תירס כפול עם Jalapeño ורוטב עגבניות Tex-Mex Chunky יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 445 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם אבקת אפייה, אבקת צ'ילי, בצל ירוקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Tex-Mex המבורגרים, סלט עוף קצוץ Tex-Mex, ו סלט פסטה Tex-Mex שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין רוטב, חום 1 כף שמן קנולה בסיר בינוני על אש נמוכה.
מוסיפים בצל קצוץ; מכסים ומבשלים 5 דקות או עד חום זהוב, ערבוב מדי פעם. מערבבים אבקת צ ' ילי כמון; לבשל 20 שניות, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים עגבניות; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 15 דקות. לחשוף ולבשל 5 דקות או עד מעובה מעט. מערבבים 1/4 כפית מלח וכוסברה.
כדי להכין פנקייק, כפית קלות קמח לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, קמח תירס, אבקת אפייה, ו 1/4 כפית מלח בקערה גדולה; מערבבים עם מקצף. מקפלים תירס, בצל ירוק, jalapeo.
מערבבים חלב, 1 כף שמן, וביצים בקערה קטנה; מערבבים היטב עם מקצף.
הוסף לתערובת קמח תירס, ערבוב רק עד בשילוב.
תן לבלילה לעמוד במשך 10 דקות.
חום שנותר 1 כף שמן במחבת nonstick או מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני. כפית על 1/3 גביע הבלילה לכל פנקייק על מחבת חמה. מבשלים 4 דקות או עד צמרות מכוסים בועות וקצוות נראה מבושל. בזהירות להפוך פנקייק; לבשל 2 דקות או עד ישבנים משחימים קלות.